Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Grof-Zero
üzenetére
1,625?
Így használod 24/7-be? Mert ha igen sokáig nem lesz 6850-ed...
Az pedig a másik hogy valamivel tesztelted 4080mhz-en? Prime95,Orthos-ra gondolok egy esetleges small FFT tesztre.De 1,625-ön el ne indítsd egyiket se mert ki fognak gyulladni a magok! Nekem az egyik legjobb léghűtésem van amit 3db 12cm profi venti hűt...így 1,57V mellett terhelve 75-78 fok.Szerinted neked akkor mennyi lehet 1,625-el?
Félre ne értsd, nem kötözködni akarok, csak úgy érzem a tuninghoz nem sokat értesz csak állítgatsz mindent minnél magasabb mhz-re, dobálózol itt a 9x460fsb-vel és szerintem fogalmad sincs, hogy léggel örülnöd kellene és a seggedet a földhöz verni, hogy van egy tuningos 6850-ed ami normális fesszel megy 3900-4000mhz-et... 
ui: Ha esetleg már ráeresztetted az orthos-t vagy prime95-öt akkor dobhatnál egy képet róla...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Így használod 24/7-be? Mert ha igen sokáig nem lesz 6850-ed...
Az pedig a másik hogy valamivel tesztelted 4080mhz-en? Prime95,Orthos-ra gondolok egy esetleges small FFT tesztre.De 1,625-ön el ne indítsd egyiket se mert ki fognak gyulladni a magok! Nekem az egyik legjobb léghűtésem van amit 3db 12cm profi venti hűt...így 1,57V mellett terhelve 75-78 fok.Szerinted neked akkor mennyi lehet 1,625-el?
Félre ne értsd, nem kötözködni akarok, csak úgy érzem a tuninghoz nem sokat értesz csak állítgatsz mindent minnél magasabb mhz-re, dobálózol itt a 9x460fsb-vel és szerintem fogalmad sincs, hogy léggel örülnöd kellene és a seggedet a földhöz verni, hogy van egy tuningos 6850-ed ami normális fesszel megy 3900-4000mhz-et... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)