- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arius
aktív tag
Lenne egy kis problémám, segítsetek plz.
A nyitó hsz-ben linkelt progik:
cpu-z 1.40.8
coretemp 0.95
clockgen 1.0.5.3
setfsb homepage
Ezek közül egyedül a cpu-z indul el, angol x64-es vista ultimate-en.
Többi vagy elkezdi okádni a hibaüzenet ablakokat másodpercenként, vagy nem reagál semmit indításra.
Van vki aki vista x64-et használ és így vetemedik tuningra?
Amúgy az E6420 első körben minden trükközés és fesz emelgetés nélkül 8x350-en (2.8) simán megy (gondolom ez nem újdonság errefelé), csak ugye szeretném nézegetni a hőmérsékleteket vista alatt, na meg a többi is jó lenne ha futna.
Ja igen, még 1 érdekesség. CPU-Z ha nem ''run as administrator'' módszerrel indítom akkor baromságokat írt ki...azt mondta nekem hogy 6x350-en megy, mikor fixre állítottam a szorzót. Amint elindítottam adminként máris jól írta a 8x350-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-10105 / Gold G6400T / garancia / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD R7 9850X3D processzor Tray
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest