- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDA40X
aktív tag
Hali! Azt tudja valaki hogy a CK550-es billentyűn az on the fly szín beállítást hogy lehet elmenteni? Mondjuk arra sem könnyen jöttem rá, hogy hogyan lehet beállítani, de azon már hálistennek túl vagyok. A hozzávaló program nem jó, ha valaki most azt akarná javasolni, mivel nem támogatja az ékezetes, tehát pl magyar billentyűzetet. Ott csakis kompletten lehet színeket belőni. Illetve csak olyan billentyűzetre,. ami angol kiosztású.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vallás
- Motoros topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Fotó állvány eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest