- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acta@
csendes tag
Hali!
Paszta témában tudom ajánlani a Noctua NT-H1-esét (az AC MX-2-vel eljesen egyforma eredményeket hozott nálam is meg "hivatalos" tesztelőknél is). Nagyon jó minőség és olcsó.
Mindenesetre bármilyen pasztát is választasz, A TX-3-ast érdemes a hűtő oldalról pasztázni (úgy értem a hűtő talpát, nem a procit kened le) mivel a talprész és a procival közvetlen érintkező hőcsövek sajnos nincsenek tökéletesen egy síkba csiszolva.
Ha ezeket az apró réseket a talprész és a csövek közt feltöltöd, lényeges mértékben javul a hűtés hatékonysága: konkrétan AC MX-2-essel és NT-H1-essel néztem, és alaplapi ventiszabályzás mellett a rések feltöltése nélkül 62 C volt a proc 1 óra Prime blend után, miközben a hűtő 2500-on pörgött, míg a rések betömése után ez 60 C-ra módosult 2200-on pörgő ventivel.szerk.: a coolink swif2-es szériája szerintem jól sikerült, egy SWiF292P szerintem megteszi. (*921 és *920 még halkabbak, bár nem PWM-esek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged