Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
helotok.. szerváltam én is egy hyper TX2-őt de az a gondom hogy maxon pörög a ventije és az mar picit bántja a fülem.. olyan 1000 körül jó lenne.. azt hallottam hogy a giga P45ös lapja nem tudja szabályozni a ventint? ez tényleg így van?
a lap biosában nincs nekem olyan beállitás hogy voltage-ra teszem a ventit .. a gyári coolert azt szabályozta a lap az 4 tűs..próbáltam a giga féle easy tune progival de nem csinalt semmit.. jó lenne vmi megoldás erre most nem szeretnék venni másik ventit meg potival se akarom szabáloyzni..

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
a lap biosában nincs nekem olyan beállitás hogy voltage-ra teszem a ventit .. a gyári coolert azt szabályozta a lap az 4 tűs..próbáltam a giga féle easy tune progival de nem csinalt semmit.. jó lenne vmi megoldás erre most nem szeretnék venni másik ventit meg potival se akarom szabáloyzni..