- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam simán feljebb lép. Tapasztalatom szerint fel akkor lép ha az adott beállításon eléri az adott terhelést. Tehát akkor megy feljebb 2600-ról 3400-ra, ha 2600-on 70%-ra terhelődik valamelyik szál. Nagyon fontos, hogy a Control Function beállítása "Ganged (Based on highest load core)" legyen.
Az automatikus indításhoz ez legyen a paraméter:
-lp:1 -ClkCtrl:2 -StayOnTray -nwEz annyit jelent, hogy az 1-es profilt (Profile 1) és 2-es Controlt Functiont (Ganged (Based on highest load core)) aktiválja, trayen fusson, és induláskor ne jelenjen meg az ablak. Ha a link szerint állítod be, akkor indulskor és hibernálásból visszatéréskor is automatikusan elindul, és aktiválja a beállításokat.
szerk:
Valamint direkt van nálam a P0 és a P1 között ilyen kis különbség. Kísérleteztem azzal, hogy 1600-1700 körüli P1-t állítottam, és azt tapasztaltam, hogy a P1-t szinte mindig átugrotta, és P2-ből egyből P0-ba ugrott, mert az 1600 kevés egy játéknak. Ha 2600-as P1-t állítottam, akkor játékok alatt általában megáll P1-ben, csak ha nagyon muszály, akkor ugrik át P0-ba. Ergo gyakorlatilag a P0 marad automatikus túlhajtásra, a normál üzemmód meg a P1 alulfeszelve, alulórajelezve. -
okay
aktív tag
Müködik tuning alatt is a C&Q csak a játékban nem mindig pörög fel és akadozik néha.
Feltettem a RMClock-ot ami nem is ismerte fel a procimat, nincs olyan hogy Advanced CPU settings menüpont. Itt a PH!-n a programrol lenne egy beállitási utmutato de hát a képek már nincsenek meg
Hogyan kellene beállitani hogy kevesebb terhelés alatt is már 100%-on menjen a CPU? És miért nem látja a progi a procit? És az RMClock használatakor BIOS-ban C&Q bekapcsolva és minimális energagazdálkodás kell?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Vivaldi (böngésző)
- Gyúrósok ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged