- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam simán feljebb lép. Tapasztalatom szerint fel akkor lép ha az adott beállításon eléri az adott terhelést. Tehát akkor megy feljebb 2600-ról 3400-ra, ha 2600-on 70%-ra terhelődik valamelyik szál. Nagyon fontos, hogy a Control Function beállítása "Ganged (Based on highest load core)" legyen.
Az automatikus indításhoz ez legyen a paraméter:
-lp:1 -ClkCtrl:2 -StayOnTray -nwEz annyit jelent, hogy az 1-es profilt (Profile 1) és 2-es Controlt Functiont (Ganged (Based on highest load core)) aktiválja, trayen fusson, és induláskor ne jelenjen meg az ablak. Ha a link szerint állítod be, akkor indulskor és hibernálásból visszatéréskor is automatikusan elindul, és aktiválja a beállításokat.
szerk:
Valamint direkt van nálam a P0 és a P1 között ilyen kis különbség. Kísérleteztem azzal, hogy 1600-1700 körüli P1-t állítottam, és azt tapasztaltam, hogy a P1-t szinte mindig átugrotta, és P2-ből egyből P0-ba ugrott, mert az 1600 kevés egy játéknak. Ha 2600-as P1-t állítottam, akkor játékok alatt általában megáll P1-ben, csak ha nagyon muszály, akkor ugrik át P0-ba. Ergo gyakorlatilag a P0 marad automatikus túlhajtásra, a normál üzemmód meg a P1 alulfeszelve, alulórajelezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest