- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaraQda(:
csendes tag
válasz
benedekco #156 üzenetére
játék közben is ugrál egy helyben az fps em és másra nem tudok gondolni, de az video kártyát és a memoriat is vissza veszi!
átállítottam most már a proci az végig 100 on megy, de videókártyánál a gpu óra jelét meg a memoria busszt le-le veszegeti!!! Ezt nem lehet megszüntetni?
-
válasz
benedekco #140 üzenetére
Én K10Stat-ot használok régóta. Elég sokat kellett küzdeni, hogy megtaláljam azt a beállítást, ami nem szakít p-state váltáskor. Mert az elég vicces tud lenni, amikor zenelejátszás közben a proci p-statet vált és a zene megakad egy pillanatra egy reccsenés kíséreében. Főleg H.264 lejátszásakor jön elő a probléma rossz p-state beállításkor.
Az én beállításaim:
P0: 3400/1,300V
P1: 2600/1,200V
P2: 1300/1,025V
P3: 600/0,850VUp/Down
70/35
70/25
70/25up:300ms
down:600msSzerk:
Letöltöttem és kiproóbáltam az MSRTweakert. Kár, hogy csak a P0-t és a P1-t engedi módosítani -
Solicidium
aktív tag
válasz
benedekco #131 üzenetére
Az jó progi nagyon és is azt használom most, DE k10-es procikkal nem működik, csakúgy mint a crystalcpuid.
És ide is kapcslódna kérdésem: j&w 780g minix lesz a lap és ebbe menne egy athlon II, ami alul lenne feszelve, kérdés, működne-e a c&q alulfeszelés mellett. K8-as (asszem 4200-es brisbane) procival ugyanezen lapon alulfeszeleés esetén csak a szorzót veszi visza, órajelet nem, de lehet, hogy k10-zel másképp viselkedne? Ötletek, hogy menni fog-e vagy más alternatív megoldások? -
RTamás
csendes tag
válasz
benedekco #131 üzenetére
Hát fiúk összejött asszem!
Igazából nemtudom, h mi volt a megoldás!
De leírom, h mit csináltam, hátha ez segít vkinek!
A biosban Advanced fül alatt beállítottam a szorszót 15,5 -re!
Majd win-ben lefutttattam az everest rendszer stabilitás vizsgálatát!És láss csodát müxik!
A segítséget köszönöm mindenkinek!
-
válasz
benedekco #123 üzenetére
máskor majd tájékozódom mielött kinyitom a számat
cpu-z szépen kiírja az aktuális frekiket és feszkókat, ha a c'n'q üzemel akkor a visszavett tempókat látjuk nyugalmi állapotban és nagyobb terhelésnél a normál értékeket fogja mutatni
egyszerűen nem hittem el, hogy ez a hülyeség a winxp-ben, hogy csak át kell állítani az energia sémát... ez béna hogy otthoni felhasználás mellett nem használja a c'n'q lehetőségeit... mert akik tescos masinát vesznek azok sem használják ki ezt a lehetőséget, pedig ezzel sok energiát megspórolhatnánk a Föld javára... de mind1 a lényeg, hogy működik
thx az elöttem szólóknak
esetleg még annyit... van különbség c'n'q működésében ha minimális energiagazdálkodást vagy maximális telepet választok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest