- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
okay
aktív tag
Nekem sikerült a automatikus inditáshoz beraknom csak a szabályzás nem indul el.
De én ezt az Up/Down-t nem értem,
Tulajdonképpen akkor hány%-nál vált.
up/down
40/32
31/21
20/12
Én igy adtam meg, 12% alatt 800MHz , 40% felett 3600MHz.
Az lenne a lényeg hogy pl 2600MHz és 3400MHz között ha nálad 70%ra terheled akkor lép át 3400MHz-ra? És mindig 70%nál lép feljebb?
Nálam hiába van pl 1600MHz-n ,a 70% terhelést nemigazán éri el viszont egy régebbi játék már megakadhat ha nem lép feljebb.Nálad ez hogy megy? -
okay
aktív tag
Müködik tuning alatt is a C&Q csak a játékban nem mindig pörög fel és akadozik néha.
Feltettem a RMClock-ot ami nem is ismerte fel a procimat, nincs olyan hogy Advanced CPU settings menüpont. Itt a PH!-n a programrol lenne egy beállitási utmutato de hát a képek már nincsenek meg
Hogyan kellene beállitani hogy kevesebb terhelés alatt is már 100%-on menjen a CPU? És miért nem látja a progi a procit? És az RMClock használatakor BIOS-ban C&Q bekapcsolva és minimális energagazdálkodás kell?
Köszi! -
okay
aktív tag
Hello!
Én se értek sokat a C&Q-hoz. XP-m van feltelepitve , konfigom az adatlapomban.
Számit-e hogy auton vannak az értékek vagy lefixálom a gyárit? BIOS-ban bekapcsoltam a C&Q-t, windowsban pedig a minimális energiagazdálkodást.
Azt mondták hogy ehhez a procihoz más nem kell telepiteni, Mégiscsak kell AMD CPU driver meg C&Q driver?
És van ramom amit az alaplap nem ismer fel olyannak mint amilyennek vettem ezért feszt, idözitést, és MHz-t is kellett állitsak. Auto-n a CPU is több feszt kap.
Ezek tudatában nekem mit kell állitsak, telepitsek hogy müködjön a C&Q?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest