Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ma már meg is jelent az első Strix Pointra épülő laptop, és "magyarországi érkezése július második felétől várható". Ezért mondtam, hogy napokon belül jön a hivatalos start, pár hónap múlva talán már boltokba is kerülhet: ekkor bejelenteni ezt szerintem nem szerencsés, ha ilyenen törném a fejem, inkább megvárnám az utódot.
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Lehet, de az én szemszögemből bárki is csinált vagy nem csinált semmit, a problémámmal magamra hagytak, sőt, még tettek is rá egy lapáttal....
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A boltba vittem vissza, ahol vettem. A garanciális ügyintézésen belül kellett kitöltenem egy nyilatkozatot, hogy hozzájárulok a kivizsgáláshoz, ha valóban gyártói akkor ők, ha az én hibám, nekem kell megfizetnem a bevizsgálás(fogyasztóvédelmi) díját....10.000 pénz... Hozzáteszem 0km-lap egy percet nem volt használva, szóval esélyem sem lett volna szétbarmolni, pénteken vettem át, hétfőn vittem vissza...
Szóval nálam bármit letehet az Asus az asztalra, ingyé, olcsón, drágán én azóta Msi-Gigabyte alkatrészeket használok, tudom mindenhol előfordulhatnak rossz, rosszabb szériák, de nekem ez tőlük egy tüske marad... A többi márkával meg lehet szerencsém volt, van, de eddig max meg vagyok velük elégedve. -
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nyilván mindenki csak magából tud kiindulni de én laptopnál hosszabb üzemidő miatt 10K+-ot se fizetnék ki nem hogy ennek a többszörösét pláne ha sokkal gyengébb az a gép.
De ha ez valóban így van, az már biztos amd laptopom soha nem lesz
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nyilván valakiknek érdeke hogy véletlenül se kerüljön eladásra amd termék mert ugye mint írtam érdekes módon amd proci + nv vga vagy intel proci + nv vga-val érdekes mod tudnak árazni csak valahogy ezek az echte amd dolgok elhalnak árazásilag..
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest