Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Lehet, de az én szemszögemből bárki is csinált vagy nem csinált semmit, a problémámmal magamra hagytak, sőt, még tettek is rá egy lapáttal....
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A boltba vittem vissza, ahol vettem. A garanciális ügyintézésen belül kellett kitöltenem egy nyilatkozatot, hogy hozzájárulok a kivizsgáláshoz, ha valóban gyártói akkor ők, ha az én hibám, nekem kell megfizetnem a bevizsgálás(fogyasztóvédelmi) díját....10.000 pénz... Hozzáteszem 0km-lap egy percet nem volt használva, szóval esélyem sem lett volna szétbarmolni, pénteken vettem át, hétfőn vittem vissza...
Szóval nálam bármit letehet az Asus az asztalra, ingyé, olcsón, drágán én azóta Msi-Gigabyte alkatrészeket használok, tudom mindenhol előfordulhatnak rossz, rosszabb szériák, de nekem ez tőlük egy tüske marad... A többi márkával meg lehet szerencsém volt, van, de eddig max meg vagyok velük elégedve. -
Fotelman
csendes tag
Lehet hogy kivétel erősíti a szabályt, de nekem sincsenek túl jó emlékeim asusékal... Az utolsó egy z170-k lap volt, amit hónapok után kaptam vissza, úgy hogy a problémám nem garanciális jellegű, és még fizessek meg 10.000 ft bevizsgálási díjat.....garancia időben elszállt a memória foglalat....
Szóval a saját tapasztalatom az, hogy soha semmi nem kell tőlük.... Akinek sok pénze van locsolni tegye nyugodtan, előbb utóbb úgyis meg kapja a csomagot.... Ezt azért itt hagyom:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megvásárolható itthon a Poco Pad M1
- Vicces képek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One mobilszolgáltatások
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- The Last Of Is 1-2 ps5 játék eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
- BLACK WEEK! Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest