Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Érdekes, mert garanciális időn belül ill. szavatosság első 6 hónapjában is az eladó feladata bizonyítani, ha nem gyári a hiba.
Ez az elv, a gyakorlatban viszont nyilván bármire mondhatnak bármit... (nem jól fogtad
), szóval mégis kiszolgáltatott az ember. És jellemzően itthon sok szervizben ez megy.
-
Anno próbáltam venni ASUS laptopot. Az elsőnél nem működött a kijelző háttérvilágítása, 1 óra után visszavittem. A második csak úgy ültében konstans túlmelegedett, ahogy néztem, tisztes overvoltot raktak rá BIOSból, csak épp hűtést nem méreteztek, szóval azt is visszavittem, aztán vettem mást.
(Lenovot, annak fél éves korában eltört a panelje belül miközben a tokjában csücsült, de gariban cserélték mert a fedlap és a hátlap is sértetlen volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest