Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Én játékban gondolkodom. A körítés nem érdekel. De az amdnek semmilyen jó árú ilyenje nincs ha 30 kilos a gép ha csak tn paneles a gép akkor se ezek mindenhogyan szarul vannak árazva ami megdöbbentő..De ha nem akarják hogy amd-s gépem legyen nem lesz ennyire egyszerű

-
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nyilván mindenki csak magából tud kiindulni de én laptopnál hosszabb üzemidő miatt 10K+-ot se fizetnék ki nem hogy ennek a többszörösét pláne ha sokkal gyengébb az a gép.
De ha ez valóban így van, az már biztos amd laptopom soha nem lesz
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nyilván valakiknek érdeke hogy véletlenül se kerüljön eladásra amd termék mert ugye mint írtam érdekes módon amd proci + nv vga vagy intel proci + nv vga-val érdekes mod tudnak árazni csak valahogy ezek az echte amd dolgok elhalnak árazásilag..
-
DaVE-1
senior tag
Azért írtam HA megkapja. Durva volna... Bár ahogy a 8700G-t is beharangozták hogy így szétveri majd az 1650-et meg amúgy azt egy lepkefing lett lehet a 7600x szint amiről a 40cu miatt hadoválnak se lesz semmi. Az amd szereti mindig túltolni a hájpot
Bár teljesen lényegtelen ,mert ők nem akarnak laptopot eladni. Máig nem értem az amd laptopokat kik, és miért árazzák ennyire túlzottan fel.
Sima "alap" gépük amikben csak ez a szenny 660M vagy 680M van sokkal többe kerül mint egy amd+rtx 3050 vagy egy intel + rtx 3050 ami szétveri erőben...
Tehát ez a 40CU-s csoda laptopokban lesz vagy 450K+... 370-ért már rtx 4060-as cumot veszek ami ripityára veri... Értelmesen árazni miért nem tudnak? Apple akar lenni az amd vagy mi a fene? -
DaVE-1
senior tag
Azért belegondolva ha egy ilyen masina megkapja majd a 40CU-s strix halo egységet az nem lesz gyenge..mondjuk az akksi idő tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Anime filmek és sorozatok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR (Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi