Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- weiss: Autó költségek
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi_mod
aktív tag
válasz
Guargumi
üzenetére
csatlakozom...most monza után szállt el.
nem értem miért nem tud a game gyárilag duplikálni elvégre nem olyan vészes a mentés mappa mérete, ha valami gebasz van kiírná a hibát, és visszatöltené az egyel korábbi autosave-t.
a kis bosszúság jobb mint a nagy, bezzeg 2 gigás replay a marhára fontos... -
tomi_mod
aktív tag
az indulásnál történő lefagyásra (login megvan és a checking-nél exe hiba):
az autosave mappában levő GTEHXOSJZ_0 fájlt nevezt át, hogy legyen mentés (szal ne töröld), majd ezután a GTEHXOSJZ_1 változatról csinálj egy "0"-ás végű másolatot. Játékállás megmarad, beállításokat viszont újra kell csinálni.
-nálam már okés -
tomi_mod
aktív tag
nah most már nekem is fagy. login megtörténik és amikor beolvasná a mentést megáll. csak vidkari driver csere volt BF3 zártb. miatt, igaz azután játszottam az f1-el simán ment pár óra múlva meg nem. save mappa kimásolva, bár ha egyszer ott fagy nem tudom mit érek majd vele...délután reinstall
Új hozzászólás Aktív témák

- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest