Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Hát én sem tudom azt a hamacsit,de míg ti kezdtétek az f12011et addig én azon filuztam,hogy meg vegyem e .addig felraktam valami xx dolgot hogy játszhassan azaz benézhessek a régi Grides cimborákhoz akik gridbe ragadtak
ott jól müködött. (engem is kiakasztana ,ha megvettem az eredetit és ilyen hamacsikkal kellene játszanom) de ha nincs más választásom akkor beválalom. Megértem azokat akik ma pontot szereztek,és ragaszkodnak hozzá! Mondtam már az én Mecskám besült ma! és ezt elfogadom,de ha a többség amelett dönt,hogy ujrafutjuk akkor természetesen Megyek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ott jól müködött. (engem is kiakasztana ,ha megvettem az eredetit és ilyen hamacsikkal kellene játszanom) de ha nincs más választásom akkor beválalom. Megértem azokat akik ma pontot szereztek,és ragaszkodnak hozzá! Mondtam már az én Mecskám besült ma! és ezt elfogadom,de ha a többség amelett dönt,hogy ujrafutjuk akkor természetesen Megyek!