Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Hát én sem tudom azt a hamacsit,de míg ti kezdtétek az f12011et addig én azon filuztam,hogy meg vegyem e .addig felraktam valami xx dolgot hogy játszhassan azaz benézhessek a régi Grides cimborákhoz akik gridbe ragadtak
ott jól müködött. (engem is kiakasztana ,ha megvettem az eredetit és ilyen hamacsikkal kellene játszanom) de ha nincs más választásom akkor beválalom. Megértem azokat akik ma pontot szereztek,és ragaszkodnak hozzá! Mondtam már az én Mecskám besült ma! és ezt elfogadom,de ha a többség amelett dönt,hogy ujrafutjuk akkor természetesen Megyek!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gombászkönyvek egyben
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott jól müködött. (engem is kiakasztana ,ha megvettem az eredetit és ilyen hamacsikkal kellene játszanom) de ha nincs más választásom akkor beválalom. Megértem azokat akik ma pontot szereztek,és ragaszkodnak hozzá! Mondtam már az én Mecskám besült ma! és ezt elfogadom,de ha a többség amelett dönt,hogy ujrafutjuk akkor természetesen Megyek!