Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Hát én sem tudom azt a hamacsit,de míg ti kezdtétek az f12011et addig én azon filuztam,hogy meg vegyem e .addig felraktam valami xx dolgot hogy játszhassan azaz benézhessek a régi Grides cimborákhoz akik gridbe ragadtak
ott jól müködött. (engem is kiakasztana ,ha megvettem az eredetit és ilyen hamacsikkal kellene játszanom) de ha nincs más választásom akkor beválalom. Megértem azokat akik ma pontot szereztek,és ragaszkodnak hozzá! Mondtam már az én Mecskám besült ma! és ezt elfogadom,de ha a többség amelett dönt,hogy ujrafutjuk akkor természetesen Megyek!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Formula-1
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott jól müködött. (engem is kiakasztana ,ha megvettem az eredetit és ilyen hamacsikkal kellene játszanom) de ha nincs más választásom akkor beválalom. Megértem azokat akik ma pontot szereztek,és ragaszkodnak hozzá! Mondtam már az én Mecskám besült ma! és ezt elfogadom,de ha a többség amelett dönt,hogy ujrafutjuk akkor természetesen Megyek!