Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Az biztos,hogy nem.....! Ami tegnaptörtént az nem arrol szóllt! Vagy valami hacker jött és belebujt az autómba,vagy valami hatalmas nagy bug. Csak azért írtam fel,h.ne lepődjön meg senki ha így jár. De eddig még soha nem volt ilyen,de kiszámíthatatlan a CM. valaki mellé bementem külső íven hatalmasat fékeztem azaz nyomtam,de semmi rakció ,de az elég lett volna,nem most jöttem le a fáról
,hogy beforduljak,de nem volt fék. istanbulba azért célegyenes végén van szerintem elég bukótér ,hogy befordísd az autót,sokféle helyzetbe voltam már ,de itt nem a féktáv elmérése volt ,mert aki mellé bementem ő fékezett láttam h lelassul kb egy autónyit mentem lejebb,ott már azért meg kelett volna ,hogy áljak. de mem reagált semmire se a fékpedál,se a kormány. vagy jött egy oldalirányu tornádó ami oldalról nem engedte az autót fordulni és egy hátulról. de az a bibi hogy senki nem volt mögöttem..... vicceket félretéve .érdekesnek véltem a szitut!
Új hozzászólás Aktív témák

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Honor 200 pro
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,hogy beforduljak,de nem volt fék. istanbulba azért célegyenes végén van szerintem elég bukótér ,hogy befordísd az autót,sokféle helyzetbe voltam már ,de itt nem a féktáv elmérése volt ,mert aki mellé bementem ő fékezett láttam h lelassul kb egy autónyit mentem lejebb,ott már azért meg kelett volna ,hogy áljak. de mem reagált semmire se a fékpedál,se a kormány. vagy jött egy oldalirányu tornádó ami oldalról nem engedte az autót fordulni és egy hátulról. de az a bibi hogy senki nem volt mögöttem..... vicceket félretéve .érdekesnek véltem a szitut!