Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Karajev7
üzenetére
Az biztos,hogy nem.....! Ami tegnaptörtént az nem arrol szóllt! Vagy valami hacker jött és belebujt az autómba,vagy valami hatalmas nagy bug. Csak azért írtam fel,h.ne lepődjön meg senki ha így jár. De eddig még soha nem volt ilyen,de kiszámíthatatlan a CM. valaki mellé bementem külső íven hatalmasat fékeztem azaz nyomtam,de semmi rakció ,de az elég lett volna,nem most jöttem le a fáról
,hogy beforduljak,de nem volt fék. istanbulba azért célegyenes végén van szerintem elég bukótér ,hogy befordísd az autót,sokféle helyzetbe voltam már ,de itt nem a féktáv elmérése volt ,mert aki mellé bementem ő fékezett láttam h lelassul kb egy autónyit mentem lejebb,ott már azért meg kelett volna ,hogy áljak. de mem reagált semmire se a fékpedál,se a kormány. vagy jött egy oldalirányu tornádó ami oldalról nem engedte az autót fordulni és egy hátulról. de az a bibi hogy senki nem volt mögöttem..... vicceket félretéve .érdekesnek véltem a szitut!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Magisk
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- World of Warships
- Okos Otthon / Smart Home
- Microsoft Outlook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,hogy beforduljak,de nem volt fék. istanbulba azért célegyenes végén van szerintem elég bukótér ,hogy befordísd az autót,sokféle helyzetbe voltam már ,de itt nem a féktáv elmérése volt ,mert aki mellé bementem ő fékezett láttam h lelassul kb egy autónyit mentem lejebb,ott már azért meg kelett volna ,hogy áljak. de mem reagált semmire se a fékpedál,se a kormány. vagy jött egy oldalirányu tornádó ami oldalról nem engedte az autót fordulni és egy hátulról. de az a bibi hogy senki nem volt mögöttem..... vicceket félretéve .érdekesnek véltem a szitut!