Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Tud előzni, de cseppet sem agresszív, és ha 2 ai egymás mellett van, az egyik beletapos a fékre, tisztára béna a vezetésük, miközben gyorsak.
Most húztam fel nagyon magam amúgy, carrierben, szerencsétlen williams-el akartam győzni malaysiában, de sajnos nem sikerült. Közben rájöttem dolgokra az előzésen kívül:
1, az AI-k 180 °C hőmérsékletű gumikat kapnak a boxból kijövet, én meg kb 50 °C hőmérsékletűeket.
Köszike
, remélem mindenki érti a lényeget...
2. Boxban piros a lámpa végig(apróság, de lassan már történelemkönyvbe illő
)
3. Azt jól észrevették, hogy a Ferrari milyen szar taktikából
4. A lágyabb illetve a keményebb gumi között alig van különbség, már ha az ai szempontját nézzük.
5. A box kijövetel, számomra még mindig tragédia, meg az egész box történet is...
6. AI indokolatlanul gyors, mintha sínen menne, kanyarokban is brutálisan betapad, és semmi elfékezés, vagy valami. Na jó, egyszer Rosberg megpördült a rázókövön...
, de elfékezés tényleg nincsen.Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy teljesen elveszik a versenyzik iránti kedvemet, és utána csak idegeskedek, nagyon remélem, hogy a multi sokkal jobb lesz.
Szóval a bajom a CM-el, h nem tudnak figyelni az APRÓ részletekre... Biztos nagy az elvárásom

Új hozzászólás Aktív témák

- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszike
, remélem mindenki érti a lényeget...
)