Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Sziasztok! olvasgatok keresztbe hosszába. de nem igaz ,hogy ez se lett tökéletes? De nem lehetne CM oldalra regelni és ott ha többen panaszkodnánk ugyanazokra a hibákra ,talán tennének ellene valamit? vagy nem? hátha .szerintem báris! ba...ott a regelés 1x próbáltam,de nem sikerült.
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nekem pont az ellenkezője a benyomásom.
Első helyet szereztem meg professional szinten Kínában.
Aztán olyan jó volt a verseny az AI-k ellen. Izgalmas volt. Visszacsúsztam 4. helyre a verseny végére. Az AI agresszív volt. Ahol bebújt mellém a kanyarba, ott az íven maradt. Ha meg hibáztam, akkor egyből kapcsolt és megelőzött. Ők is használják a KERS-t és a DRS.A boxszal meg egyáltalán nincs semmi probléma. Rendesen kienged a több autó elé. . .
3-4 mp a boxkiállás. Eddig 3 versenyt játszottam és egyszer sem ragadtam bent a boxban.----------
Multiplayert játszott már valaki?
Egyelőre még csak quick módot mentem. Itt vannak feltételek, mint a karrier alatt. Eddig sikerült teljesíteni ezeket. Így plusz pontot kaptam. Gondolom, ha nem teljesülnek, akkor meg elveszi a pontokat.
A másik dolog meg, ha lökdösődünk, akkor is veszi el a pontokat. Volt egy koccanásom és kiírta, hogy - valahány pont. Annyira nem figyeltem, hogy tudjam pontosan mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest