- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Nem az a lényeg, h eddig nem halt be és akkor jó. Ez tényleg olyan, hogy eddig biztonsági öv nélkül vezettem, és semmi bajom nem történt. Most az autóm új tulaja is biztonsági öv nélkül vezet, neki sem történt még baja.
Ez nem azt jelenti, hogy nem fog, vagy hogy egyenértékű lenne vele és nélküle vezetni.
Egyrészt. Másrészt:
''Ahogy olvastam az előző hsz-eket, az jött le h mostanában fog majd behalni''
Aligha lehet megjósolni mikor fog behalni. Szóval nyugodtan vedd úgy, hogy bármelyik pillanatban. Nameg... nem csak a spontán behalásról van szó, hanem a hálózat felől bekövetkező negatív eseményekről, amiket a Codegened a géped alkatrészeinek gátlástalanul átad. Ilyen esemény szintén nem tudhatjuk mikor következik be.
Mit lehet csinálni cserén kívül? Semmit... A remény hal meg utoljára - ebből következik, hogy a tápod, és a géped egyéb alkatrészei valszeg a remény előtt meghalnak, ha nem cserélsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest