- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
Sziasztok!
Egy 1800-as Atlonom van meg egy korban hozzáillő Epox lap. Két cd-rom, meg egy vinyó és persze 300W-os codegen táp, ami kb egy éves. A masinát használtan vettem és akkor már csinálta, hogy sokszor csak többszöri reset nyomogatás után volt hajlandó elkezdeni a bootolást. Mivel az alaplapon több kondinak is fel volt/van púposodva a teteje, meg ha a gép épp nem indul és ott hagyom pár percre akkor utána már a követlező resetre mindig elindul, ebből arra következtettem, hogy az alaplap kondijai a ludasak. De most hogy ezt a topicot olvasom elgondolkodtam, vajon lehet hogy a tápom szar? Egyébként újabban többször is előfordult, hogy egyszer csak fogta magát a gép és megállt, nem reagált semmire sem. /teljesítménytől függetlenül olyan is volt hogy egyedül egy opera futott rajta/ Sőt néha olyan is van, hogy ha ilyenkor resetet nyomok és bootolás után egyből újra fagy. Ez is a táppal lehet kapcsolatban?
THX: Guni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest