- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
Sziasztok!
Egy 1800-as Atlonom van meg egy korban hozzáillő Epox lap. Két cd-rom, meg egy vinyó és persze 300W-os codegen táp, ami kb egy éves. A masinát használtan vettem és akkor már csinálta, hogy sokszor csak többszöri reset nyomogatás után volt hajlandó elkezdeni a bootolást. Mivel az alaplapon több kondinak is fel volt/van púposodva a teteje, meg ha a gép épp nem indul és ott hagyom pár percre akkor utána már a követlező resetre mindig elindul, ebből arra következtettem, hogy az alaplap kondijai a ludasak. De most hogy ezt a topicot olvasom elgondolkodtam, vajon lehet hogy a tápom szar? Egyébként újabban többször is előfordult, hogy egyszer csak fogta magát a gép és megállt, nem reagált semmire sem. /teljesítménytől függetlenül olyan is volt hogy egyedül egy opera futott rajta/ Sőt néha olyan is van, hogy ha ilyenkor resetet nyomok és bootolás után egyből újra fagy. Ez is a táppal lehet kapcsolatban?
THX: Guni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest