- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guni
tag
Sziasztok!
Egy 1800-as Atlonom van meg egy korban hozzáillő Epox lap. Két cd-rom, meg egy vinyó és persze 300W-os codegen táp, ami kb egy éves. A masinát használtan vettem és akkor már csinálta, hogy sokszor csak többszöri reset nyomogatás után volt hajlandó elkezdeni a bootolást. Mivel az alaplapon több kondinak is fel volt/van púposodva a teteje, meg ha a gép épp nem indul és ott hagyom pár percre akkor utána már a követlező resetre mindig elindul, ebből arra következtettem, hogy az alaplap kondijai a ludasak. De most hogy ezt a topicot olvasom elgondolkodtam, vajon lehet hogy a tápom szar? Egyébként újabban többször is előfordult, hogy egyszer csak fogta magát a gép és megállt, nem reagált semmire sem. /teljesítménytől függetlenül olyan is volt hogy egyedül egy opera futott rajta/ Sőt néha olyan is van, hogy ha ilyenkor resetet nyomok és bootolás után egyből újra fagy. Ez is a táppal lehet kapcsolatban?
THX: Guni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest