- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A layer 2 elengedhetetlen a vlan kiterjesztések miatt és pláne ha Wlan is van. Erről egyszer írtál már, abból leesett nekem is, hogy sajnos ezt kell alkalmazni. Azóta nem is csináltam L3 as hálót, ahogy olvasgattam inkább VSS-re gyúrnak a neten is.
Ez nekem is bejön. Most ez van nekünk - VSB - és tényleg király, hogy nem kell loopok után kutatni, nem kell VRRP-zni és elég egy switchet menedzselni..Azért szvsz ritka a 6500 distribben
Érdekes dolgo történt 7végén. Ha az ábrát vesszük, amit linkeltem, akkor a 2 szélső Access-t levesszűk. Kiadtam az középső accessen a spann gurad loop parancsot, és megszakítottam a linket a 2 distrib között. De megdöbbenésemre, a blokkoló link feljött forwardba, nem lett loop inconsistent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest