- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Kiskutyák #4657 üzenetére
Nem jo sajnos, 100-101 kell.
Bar elvileg ha megtanulod az altalad linkelt konyvbol es hozztanulod a kulonbsegeket, akkor jo lehet, de en nem eroltetnem ugy. Plane, hogy kis googlizassal talalhatsz... kohom, evaluation peldanyt az uj verziobol.
Mondjuk en megvettem a ccna meg a ccnp konyveket is (ccnpbol meg most is varom, hogy legyen keszleten) jobban szeretek papirrol tanulni.CCIEv5-tol en is olvasgattam ezt azt.
Spekulacio kovetkezik, ugy tessek kezelni
:
CCNP-rol nem hallottam, de logikus lenne, most frissitettek a ccna-t is.
Igy van atfedes a ccna es ccnp kozott(nagyobb mint eddig) meg ccnaban ios 15-ot tanulsz, ccnp-ben meg 12.4-et. Szoval kicsit visszas.Ha valamikor frissitik is, nagy merteku valtozas biztos nem lesz, csak ios 15-re ternek at(talan), meg kikerul par parosag ami mar a ccna-ban van (es elokovetelmeny lesz). Illetve szerintem belekerul egy ket egyszerubb topic emlites szinten a ccie-bol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest