Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
Hedgehanter
üzenetére
Köszi, hogy segitesz. WinRadiust tettem fel a gépemre (win7 ultimate hun 64 bit)és a laptopommal (win7 deutsch enterpreis 32 bit)akartam belépni. A Radius ablakában az jelent meg, hogy nem MD5 a hitelesités, amit a gépem küld és ezért visszautasit. Xp vel egyből be lehetett lépni, ott ki lehet választani az MD5 challenget.Authentication Methodban csak PEAP van meg smc és más bizonyitvány.....

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi, hogy segitesz. WinRadiust tettem fel a gépemre (win7 ultimate hun 64 bit)és a laptopommal (win7 deutsch enterpreis 32 bit)akartam belépni. A Radius ablakában az jelent meg, hogy nem MD5 a hitelesités, amit a gépem küld és ezért visszautasit. Xp vel egyből be lehetett lépni, ott ki lehet választani az MD5 challenget.
FecoGee
crok