- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomalainen
tag
válasz
soma314 #15600 üzenetére
Most teljesen felesleges belemenni abba, hogy kell CCIE labig eljutni, részben mert a written nekem is meglett anno, másrészt azzal is tisztában vagyok, hogy mit várnak el egy laborvizsgán.
1.
Az új labor kapcsán nem azt akartam kidomborítani, hogy savanyú a szőlő, hanem azt, hogy a v4 és a v5 között korántsem volt akkora ugrás, mint a mostani Enterprise lab között. Ahogy most látom, az Ent.lab annyira progresszív elemeket tartalmaz, amit innen nézve most nem tudom hogy lehet majd megugrani. A v4, v5 szerintem jóval teljesíthetőbb elvárásokat állított a vizsgázó elé, részben mert a CLI-on belül maradtál.
2.
Az új CCIE lab is egy komoly szinvonalat tükröz (ezt soha nem is állítottam hogy nem igy lenne, hanem pont az ellenkezőjét), viszont van egy nagy gond: valószínű szanaszét lesz dumpolva, ugyanúgy mint a v5 volt. Ezért írtam, hogy ma már minden kecskepásztornak van CCIE minősítése. Ez nem azt jelenti, hogy akinek van, az kecsekpásztor, hanem azt, hogy nagyon nagy lett a zacc. Remélem érted a különbséget.
3.
Ami a számokat illeti, teljes tévedésben vagy. 2019 nov végén adták ki az első 64000 számot (ez tuti hogy így van), rá 2 hónappal már volt 66000 is. Ha te is 2019 közepe táján vizsgáztál és 60k alatti a számod akkor már remélem érted, mit értettem azon, hogy szeneslapáttal hányták a CCIE-t. Na, ezért írtam, hogy boldog-boldogtalan ment vizsgázni dumppal (alias kecsekpásztor) akik bőven nem voltak az elvárt szakmai szinvonalon, de meglett, mivel dumpolt. Annyira mentek, hogy lehetetlen volt helyet foglalni már tavaly augusztus környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 10gen gamer alap(i5-10400/RX6500XT/SSD/16gb ddr4)
- HP EliteDesk 800 G3 MINI PC (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- MikroTik - RBwAPG-5HacT2HnD Újszerű
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 5040 ( Core i5 / 16GB DDR4 /512GB SSD / Windows 11) ÁFA-s szla, garancia
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest