Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suomalainen
tag
válasz
soma314
üzenetére
Most teljesen felesleges belemenni abba, hogy kell CCIE labig eljutni, részben mert a written nekem is meglett anno, másrészt azzal is tisztában vagyok, hogy mit várnak el egy laborvizsgán.
1.
Az új labor kapcsán nem azt akartam kidomborítani, hogy savanyú a szőlő, hanem azt, hogy a v4 és a v5 között korántsem volt akkora ugrás, mint a mostani Enterprise lab között. Ahogy most látom, az Ent.lab annyira progresszív elemeket tartalmaz, amit innen nézve most nem tudom hogy lehet majd megugrani. A v4, v5 szerintem jóval teljesíthetőbb elvárásokat állított a vizsgázó elé, részben mert a CLI-on belül maradtál.
2.
Az új CCIE lab is egy komoly szinvonalat tükröz (ezt soha nem is állítottam hogy nem igy lenne, hanem pont az ellenkezőjét), viszont van egy nagy gond: valószínű szanaszét lesz dumpolva, ugyanúgy mint a v5 volt. Ezért írtam, hogy ma már minden kecskepásztornak van CCIE minősítése. Ez nem azt jelenti, hogy akinek van, az kecsekpásztor, hanem azt, hogy nagyon nagy lett a zacc. Remélem érted a különbséget.
3.
Ami a számokat illeti, teljes tévedésben vagy. 2019 nov végén adták ki az első 64000 számot (ez tuti hogy így van), rá 2 hónappal már volt 66000 is. Ha te is 2019 közepe táján vizsgáztál és 60k alatti a számod akkor már remélem érted, mit értettem azon, hogy szeneslapáttal hányták a CCIE-t. Na, ezért írtam, hogy boldog-boldogtalan ment vizsgázni dumppal (alias kecsekpásztor) akik bőven nem voltak az elvárt szakmai szinvonalon, de meglett, mivel dumpolt. Annyira mentek, hogy lehetetlen volt helyet foglalni már tavaly augusztus környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
FecoGee
crok