Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen reálisak a fenti összegek, Hay is nagyjából hasonlókat tol ki a multiknak (jó pénzért), akik az alapján lövik be a béreket. És ahogy nézem, ez inkább csak alap, erre jönnek még a bónuszok/cafeteria, stb... Nem 1db elemű statisztika alapján mondom... Nálunk a cégnél pl. az utóbbi 1 év a bérfelzárkoztatásról szólt, és arról, hogy miért nem találunk megfelelő munkaerőt (ez egyébként mindenhol nagy gond). Aztán egyéb okok miatt váltottam, sok helyet megnéztem, sok emberrel beszéltem az elmúlt kb. 3-4 hónapban, szóval teljesen reálisak ezek a számok. Persze a fogalmakkal tisztában kell lenni, nem attól lesz valaki senior hogy idősebb, sem attól, hogy azt gondolja magáról

Aki az itt megjelölt középértékeknél kevesebbet keres, és nem egy pár eszközös kkv-nál dolgozik soho cuccokkal, az szerintem nézzen körül a piacon, mert alul van fizetve. Kereslet pedig van dögivel, most van ez az állapot, most lehet kihasználni. Persze fontos hozzátenni, hogy pénz nem minden, nyilván ezer más szempont is lehet, én sem a pénz miatt váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Gitáros topic
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok