- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #1355 üzenetére
A legnagyobb bajom, hogy nem értem az angolt néha. Volt olyan fejezet - UDLD -
amit 5.jére értettem csak meg, mert az elején a FIBER szó valahogy nem esett le. Miután megértettem, hogy erről van szó, már egyből értős volt a dolog.
Olvasgatom a fórumokat, meg rengeteg youtube-t nézek. Nagyon jó videók vannak fenn, ZB firewallt onnan tanultam meg pl.
Köszönöm előre is a segitő szándékot, de én úgy vagyok ezzel, hogy addig nem hagyom abba, amig meg nem értem, mert szvsz jobban bevésődik, ha magad jössz rá.
Ha tényleg elakadok, akkor mindenképp kérdezek. Nekem úgy megy a legkönyebben, hogy amit nem értek, azt kipróbálom. Egyelőre csak PT-m van, fele nem műxik a parancsoknak, de az alap azért benne van.
Tegnap az SVI vel akadtam el, mert a könyvben a csávó egy csomó mindent elnagyolt. De amint kipróbáltam, már meg is értettem.
Ahogy néztem a kövi chaptereket, most jön a veleje
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest