- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelman77
újonc
Üdv!
Kérdésem volna. Van egy ilyen CISCO EP3925-ös modemem (Telekomos), és IPTV-m is van mellé. De az eszköznek csak 4 db portja van, két SetTop box van, az elvisz kettőt, egyben egy WiFi router van egy másik szobában, a negyedikben meg az asztali gép. És lenne még 1-2 asztali gép, amiket időnként vezetékes netre kéne rakni. A gond itt kezdődik. Akár egy CISCO Catalyst 2950-es switch-et dugtam rá a modemre, akár egy 8 portos noname-et és azon keresztül csatlakoztattam a gépeket, az IPTV adás beszaggatott. Szabálytalan időközönként, de viszonylag sűrűn és jól érzékelhetően. Élvezhetetlenné tette a TV-nézést mindkét box-nál. Tehát a modem valamiért nem bírja ha egy switch van rádugva, tökmind1, milyen. Nézegettem a modem konfigurációs beállításait (nem vagyok már kezdő a hálózatokban), de nem találtam olyat, ami ezt orvosolta volna. A WiFi-vel minden rendben, de ha switch-et tudok rá és azt rakom netre (szerverként pl.), az IPTV beszaggat, de ha sima PC van rádugva, akkor teljesen jó. Nem akarok még egy routert mögé tenni (noha volna), mert elégedett vagyok a modemmel - ezt az egy problémát leszámítva. Ha valakinek volna ötlete hogy mivel próbálkozzam, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest