Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz Biga Csiga #193 üzenetére
Ez a legfrissebb. Ma volt egy apró programfrissítés, ami az adatbázis frissítésének problémáját orvosolta, előtte .507 volt a verzió!
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Tosee
őstag
válasz Biga Csiga #213 üzenetére
Nálam is, de azért köszi a tippet!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
blattida
nagyúr
válasz Biga Csiga #523 üzenetére
Valóban, a .530-as verzióval gyorsan orvosolták a beállítások elvesztésére vonatkozó problémát, de az adatbázis még nem frissül, az a következő lépés.
[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
blattida
nagyúr
válasz Biga Csiga #549 üzenetére
Gondolom a 3.10-esre való frissítés miatt...az alapbeállítás szerint engedélyezve lett a secure dns szolgáltatás...
SWAT: tudom, hogy Te nem...
[ Szerkesztve ]
-
S W A T
senior tag
válasz Biga Csiga #612 üzenetére
Kérdés hogy "a nem az igazi" mit jelent.
Rönó az avastra kérsz 1 éves kódot és teljesen legálisan használhatod
[ Szerkesztve ]
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
S W A T
senior tag
válasz Biga Csiga #662 üzenetére
Nekem még ilyet nem csinált de remélem ha ilyen agresszív ki lehet kapcsolni.... mert ideges leszek. és még a végén gépen kívül leli magát.
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
blattida
nagyúr
válasz Biga Csiga #662 üzenetére
Jeleztem feléjük, hogy ez igen nagy gáz minálunk...
Amúgy lehet alapja, sajnos...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
vante
aktív tag
válasz Biga Csiga #665 üzenetére
Most, hogy mondod, nálam is van UDP port scan, igaz nem erről a címről, BP-t írt ki a Geo. Viszont ahogy észrevettem, napjában többször van erről a címről. Csak tudnám hogy tudnám lerázni
-
BigManus
addikt
válasz Biga Csiga #688 üzenetére
És tényleg...
Az volt a gond, hogy IE-vel néztem az oldalt.
Ha a download-ra nyomtam, nem letöltötte, hanem a trialhoz dobott.
Operával megnyitva viszont lejött.
Gyanús volt ahogy olvastam mit írtál...Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
bivalyolo
őstag
válasz Biga Csiga #899 üzenetére
azt nem is fogod tudni összehozni..ha firefoxot használsz és felpakolod a stealther nevű kis kieget akkor már a referrer check is pipálva lesz
"Let's agree to disagree!"
-
atesz117
aktív tag
-
BigManus
addikt
válasz Biga Csiga #1383 üzenetére
Szia!
Köszönöm, megkaptam.
Válaszoltam is.Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
W666W
tag
válasz Biga Csiga #1488 üzenetére
Erre kattintva többet is megtudhatsz ../ ANGOL NYELVÜ / sajna ÉN nem tudok annyirra jól a google meg még nem tökéletesen fordítja.. Így ha nem haragszol ÉN eltekintenék az általam létrehozott magyar verzió leírásától..
-
blattida
nagyúr
válasz Biga Csiga #1502 üzenetére
A VE tök jó dolog,ráadásul a CD része lesz a későbbiekben, de más böngészőkkel is jól együttműködik. Nekem csak egy gondom van vele, nem minden oldal hitelesítését tudja elvégezni, mondjuk nálunk nem gyakori a visszajelzése...
-
W666W
tag
válasz Biga Csiga #1508 üzenetére
ÉN ezt most néztem meg ...Firefox 3.5.6 -os böngészö SAFE kiegészítö és a tanusítvány adatai is ott vannak remélem látszanak..A titkosítás is , hogy milyen...Milyen progival nézted meg, hogy megbízható-e a Comodo VE vel ???
[ Szerkesztve ]
-
W666W
tag
válasz Biga Csiga #1514 üzenetére
Aztánrájöttem mikor megkerestem az általad is belinkelt oldalt...
-
vv5204
senior tag
válasz Biga Csiga #2876 üzenetére
Igen, eztet mondom én is.
-
L7wy
őstag
válasz Biga Csiga #2999 üzenetére
Valaki mesélne erről a másik topikban, engem érdekelne
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
blattida
nagyúr
válasz Biga Csiga #2999 üzenetére
Igen. HIPS és tűzfal egyben.
Fizetős, hatékony, az értesítési megoldásai hasonlóak a comodo-éhoz.
Fizetős.
Most jelent meg az első, nem béta verzió belőle.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest