- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Igen Nem
vs.
Nem IgenPélda:
Kiengeded sápadtarcú.exe fájlt a prérire?
Vagy maga a fájl vagy cinkosa pl. felcseréli az Igen és Nem gombokat (vagy létrehoz egy saját riasztási ablakot a tűzfal sajátja felett, így csak arra tudsz kattintani), stb.
+tréfás programok (pl. kékhalál jelenség, miközben probléma nincs is a gépeden, de te rögtön újraindítod a gépet..). -
-
blattida
nagyúr
Jaja. De jelenleg csak lista alapján, azaz ha fertőzöttnek minősítik őket a felhasználók és a comodo-sok. A drive by letöltéseket a memóriatúlcsordulásos védelem blokkolja, de majd a 4-esben debütáló viselkedés alapú blokkoló lesz az igazi, mert adatbázis nélkül is működni fog.
-
Rönó
tag
Szia!
Az avastal kapcsolatban lehet igazad van...! Bár a nod32-m sem illegális , hanem mindig felteszem a következő próbaverziót ami 30-40 napig jó. Ugyanis nem vagyok lusta ilyen időközönként újratelepíteni a progit. Viszont én azt szeretném hogy működjön a jelenlegi felállásban is! ......a manóba!
Üdv: Rönó -
eurolac
senior tag
Szia! A laptopomon ahol is most már az av-al van, automatikusan frissült. A nagy pc-n (ott csak firewall van fent a CIS-ből) nekem is kézzel kellett frissíteni, nem jelzett magától.
Csak gondoltam jelzem, hogy más is járt így.Érdekesség: eddig a régebbi verziók dobtak fel buboréksúgót, amikor frissült az av. Most csak azt érzékeltem, hogy dolgozott a gép magasabb fordulaton vagy 30 mp-ig. Megnéztem a kezelőjét, akkor frissült. Szóval most nem jelezte írásban. Vajon miért?
-
blattida
nagyúr
Természetesen.
finest: Ez nem béta, csak a letöltő oldal a fő programverziót mutatja és erőteljes késésben van a legkésőbbi verzióhoz képest. Ez nem gond, mert a teljes program 74MB, míg a frissítés hozzá 2-3MB. Az adatbázis majd 100MB jelenleg, de csökkenni fog a mérete az új formátum miatt.
-
volvoguy
addikt
hát nemtom....FF 3.5 és a Comodo 3.8 (mindjárt felrakom az újat) eddig jól megvoltak egymás mellett...a baj ott kezdődik, amikor a Comodo felajánlja, hogy töltsem le az Update-t, majd ezt követően ugye újra kell indítani a gépet....ha ez megtörtént, az újraindulás után már nem zár be rendesen a böngésző...és még az sem biztos, hogy nem a Comodo Update a hibás, mert akkor másnál is előfordulna ez, de írták mások, hogy ők a legújabb Comodo-t használják a legújabb FF-al..és semmi gondjuk nincs.....
2 kérdésem volna hozzátok
- az első, hogy megpróbálom letörölni a Comodot....de nem csak úgy, hanem registy-ből is mindent....namármost a sima uninstall okés, de a registryben minden Comodo nevű dolgot törölhetek?
- a második kérdésem, hogy vagy 3-4X feltettem majd leszedtem a gépemről a comodo-t, hogy próbálgassam a dolgokat. a folyamatos install és uninstall árthat a gépnek? az op.rendszernek? -
Froclee
őstag
Ilyenekre van a 10 minutes mail. 10 percig él az email cím. Regisztrációkhoz szoktam használni.
-
band1103
őstag
Köszi a türelmet. Azért szoktam félni az ilyenektől nehogy valami szar törölhetetlen leiratkozhatatlan hírleveleket meg spamokat kapjak kéretlenül. Mivel nem tudok angolul ezért esélyem sincs hogy a regisztrációnál elhárítsam az ilyen veszélyeket.
blattida: Igen, írd oda hogy NEKED egyértelmű. Én sajna még csak annyit sem tudok angolul hogy hogy kell mondani azt hogy szeretlek és szvsz nem vagyok egyedül.
S W A T: Tényleg! Mit jelent az aláírásod?
-
S W A T
senior tag
Azt hiszem csak ennyi és bejön a file
-
Arki
tag
Az eseménynaplóban van valami releváns ezzel kapcsolatban? Én tiszta telepítést csináltam, 3.9 eltávolítás, újraindítás, 3.10 telepítés, újraindítás = nincs semmi probléma. Te frissítettővel próbáltad még?
Ha más mellett is zabál erőforrást, az nem túl normális, esetleg Defense+-t kell finomítani.
-
Tosee
őstag
Hát nem ártott volna egy figyelmeztetés az biztos... akkor vártam volna még egy kicsit!
nekem a beállítások importálásával volt gondom! Rendszergazdaként kell futtatni ehhez, és be is állítottam, hogy mindig rendszergazdaként induljon, és utána nem volt hajlandó elindulni! Hiába indítottam újra a gépet, a cfp.exe futott a feladatkezelőbe, de a program nem indult el, és manuálisan sem sikerült elővarázsolnom a kezelőfelületet! Egypárszor újraindítottam én is mire rájöttem, hogy mi okozhatja a lassulást! Ezt egészen addig csinálta, amíg ki nem kapcsoltam a rendszergazdaként futtatását... Mostanra minden elindul a boot után, csak lassabban mint eddig...
-
BigManus
addikt
-
Arki
tag
Lehet, van egy progijuk is fejlesztve a témához, a felületek sajna nincsenek szétválogatva, vadászni kell hozzászólások között..
A régi 2.x tűzfalat nem kell tovább frissíteni 2.18.x vagy 2.19.x volt utolsó verzió), mert az már CIS-re frissít. Ez a manuális telepítő/progi magyarítás ideiglenes. Legjobbak közötti, igen.Pro-nál kapsz egy wifi adatcsatorna titkosítást (lényegében beiktat egy köztes adattitkosító szervert közéd és a cél gép közé, mindkét irányba működik); támogatás szakiktól (távolról rá tudnak menni a gépedre, alapból elvégeznek pár tuningulást is - pl. nincs bekapcsolva, csak 1 cpu a 64 bites rendszernél, akkor bekapcsolják; töredezettségmentesítenek; átmeneti fájlokat törölnek; stb.; vírust irtanak; feltelepítik/beállítják neked a CIS-t /muszáj a víruskeresést végigvárni/; letiltják a szükségtelen windows szolgáltatásokat; automatikus indítást átnézik és ritkítják; stb.) stb...
A szakiknak alapvetően mindegy, hogy milyen nyelvű a Win (nálam pl. magyar vistan nyomta a pasi, joker volt). Majd később magyarítom a letöltő oldalt, akkor lesz érthető lista
.
blattida: honnan veszed, hogy cégeknek nem ingyenes a CIS? Pro és az end point security manager nincs betervezve ingyenesnek, amúgy annak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest