- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
válasz
blattida #3811 üzenetére
Na az Emsisoft-ot meglesem.
Másik kérdés, már egy ideje foglalkoztat...
Ha letöltök egy alkalmazást amit a CIS tegyük fel nem ismer, azt én miből fogom tudni, hogy káros-e vagy nem?
Ha a CIS nem ismeri tegyük fel, akkor a sandboxban futtatja, de nem jelezi kártevőnek.
De én honnan tudjam, hogy kiengedhetem-e belőle? -
BigManus
addikt
válasz
blattida #3794 üzenetére
Nálam is szigorúra van minden állítva, mondhatnám maxon van minden.
Viszont ha visszaveszem minimálra az összes beállítást akkor is ugyanolyan lassú a sebessége.
Marad fent, mert zavaró, de a programok indulását nem befolyásolja.
Viszont jó lenne " meggyógyítani " ha valakinek van ötlete, szívesen fogadom... -
-
-
F34R
nagyúr
válasz
blattida #3765 üzenetére
RC3 1126 -al néztem legutóljára sajnos a tűzfalbiztonságnál az egyyel nagyobb a csúszkán a "mindent blokkol" opció szóval nem tudom mi lehet a baj , még mikor beta fázisban lévő CIS 5-el néztem akkor mind stealth volt , remélem kijavítják ha már úgyis annyira belelendültek
-
Droid9
csendes tag
válasz
blattida #3760 üzenetére
Köszönöm az ötletet, de az az érdekes, hogy lefuttattam és nem talált hibát, viszont induláskor már 3x jelentkezett egy hiba, ami miatt leállította magát (és nem akarta újra küldeni a bug-jelentést). Kézileg újraindítva viszont már gond nélkül ment.
Ha még egyszer hibásan indul, akkor újra feltelepítem. -
-
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3721 üzenetére
Lehet, hogy már bekerült az AV adatbázisba és nem riaszt. A SIW progira
például CAMAS riasztást adott az előző build-be, majd hozzácsapta a
D+-nál a Már elküldöttekhez. Ebben a 1120-ban már nem kiabál rá.
Ezek szerint a CAMAS riasztásait is megvizsgálják és adott esetben fehér
listára rakják? Ha igen az derék dolog.A D+ riasztási ablakán keresztül azért szoktam homokozóba rakni az adott
alkalmazást, mert a homokozón ott van a Ne izolálja többet, így nem kell
utólag szórakozni vele a menükben. Vagyis lusta vagyok.
Még erre sem lenne szükség, de sok esetben szürke a "Mindig megbízom a
szoftver kibocsátójában", nem lehet bepipálni...A cmdagent.exe fogyasztást nem vettem észre. Valószínűleg azért mert most a
régi gépemet használom, az meg annyira lassú, hogy fel sem tűnik ha valami
megpróbálja még lassabbá tenni.
De gondolom az AV miatt túrázik.Örülök, hogy meggondolták magukat és ráeszméltek, hogy ez még messze
nem kész termék. A V4-es mikor kijött katasztrófa volt, csak tanultak belőle
valamit. Szeptember 25-ei megjelenéssel ez elkerülhetőnek tűnik.
Van még mit javítani. -
válasz
blattida #3719 üzenetére
Hali!
Igen, valóban "laza"...
Azért egy Visual Studio-t nem állok neki telepíteni, mert abba beleőszülnék...Na de komolyra fordítva a szót, azért jelezzétek a Comodo felé, mert a korábbi RC-ben nem volt ilyen tortúra...
"Ha az AV részt Valósidejűre állítom, akkor még a DT telepítő sem indul(látszólag elindul, de nem történik semmi)"
Meg ezt is, bár ezt nem tudom, hogy ez a hiba korábban is megvolt-e...Fire.
-
válasz
blattida #3717 üzenetére
Hali!
Itt egy video, hogy nálam hogy is települ a DT W7 x64 alatt...
cis5beta_dtinstall_w7x64_fscd (MP4)
jelszó: cis5beta_dtFire.
UI: Ha az AV részt Valósidejűre állítom, akkor még a DT telepítő sem indul(látszólag elindul, de nem történik semmi), azért ennek nem így kellene működni...
D+ magasabb szintre állításakor meg elképzelheted, hogy mennyit kérdez csak a telepítéskor, arról nem is beszélve(ahogy már írtam), akkor nem kell elindítani a DT-t... -
-
válasz
blattida #3707 üzenetére
Hali!
A bases.cav-ot csak simán felülírtam csökkentett módban, az nem működik(legalábbis nálam), olyan mintha nem csináltam volna semmit. Már azt is próbáltam, hogy lefrissítettem a CAV-ot és a scanners mappa teljes tartalmát elmentettem. Most amikor megint felpakoltam, hogy ne kelljen azt a 100 megás frissítést kivárni, a korábban elmentett összes fájlt a scanners mappából felülírtam vele(szintén csökkentett módban), az sem lett jó, sőt akkor még le is padlózott a CIS, nem indultak el a moduljai...
(Meg sem lehetett javítani)Igen RC2-vel próbáltam, végülis megy a DT, de keservesen lehet telepíteni/működésre bírni. Az előző RC verziónál oké volt minden(párszor kérdezett, de simán elindult, ha betettem a biztonságos szoftverkiadók közé és restart), de ebben az RC2-ben ezekszerint sikerült valamit megint elpacsálni...
Fire.
-
Shrike7973
senior tag
válasz
blattida #3684 üzenetére
Igen észrevettem, hogy a CIS több mindent kérdez, de ezzel nekem nincs bajom. Félre ne értsetek, nem vagyok lusta. Csak fél évente, vagy évente tartok egy ilyen pucolást, amikor átellenőrzöm, hogy amilyen programokatg használok, milyen konkurencia van, miből lehet esetleg jobb. Így most rengeteg új program fut a gépen, pl. Perfect Disk 11, vagy PowerDVD10, stb. Eddig Avira antivir volt a gépemen, és úgy gondoltam elég. De most úgy éreztem ezt ki kell bőviteni, zone alarm mellérakása lassította a rendszert, ezért gondoltam IS rendszer beszerzését. Szerintem meg fogom akkor tanulni kezelni ezt a CIS rendszert, mint említettétek több hozzáértés szükséges, hát vágok elébe. Programtervező informatikus egyetemi szakomra tekintettel remélem nem fog gondot okozni. Bár szerintem nálam jól működött a rendszer, előző kommentekben olvastam hogy valakinél a sandbox nem engedte működni a logitech setpoint-ot, hát nálam működik. Tetszik még az is, hogy bármikor egyszerűen kikapcsolhatom, gyorsan kilép. Így ha játszani akarok, wifit lenyomom meg az IS-t is, és akkor nem kell aggódjak lassulás meg sandbox miatt. Egyszer próbáltam indítani CIS mellett GTA4-et, kellett pár ujraindítás, hogy minden exe-t engedélyezhessek, és ne legyen sandboxban, mert egyszer úgy indult a játék, hogy az emberek arc textúrái nem töltődtek ne, csak egy fogsor, nyelv és szemgolyó lebegett a levegőben mindenkinél, hát nem egy szép látvány.. De végülis működött.. remélem elégedett leszek ezzel az IS-el.
-
SLYM
veterán
válasz
blattida #3661 üzenetére
van 2 érdekes beállítás amit találtam a programon belül. a beállítások-a morotháztető alatt-cookie-k résznél:
az összes 3. féltől származó cookie letiltása, kivétel nélkül
cookie-k és egyéb webhelyadatok törlése a böngésző bezárásakor
ez a 2 rész jelenleg nincs kipipálva, pedig úgy gondolom simá bepipálható nem? ettől még a jelszavaimm eg fognak maradni, szóval "kár" nem ér ha ezeket bekapcsolom. jól gondolom?
aztán a motorháztető rész alatt a biztonságnál is van egy olyan, hogy:
SSL 2.0 használata. ez nincs kipipálva, pedig ez is elég jól hangzik
. nem kellene ezt bepipálnom? mégiscsak a biztonság rész alá tartozik. vagy ez nem olyan jó nekem mégse?
kösz a választ
-
SLYM
veterán
válasz
blattida #3657 üzenetére
oké. engem mondjuk nem érdekel, hogy mit hogy lehetít meg, csak az, hogy a legbiztonságosabb legyen. ha ebből a szempontból a legjobb a dragon akkor lecserélem az explorert. esetleg kell valamit álíltgatni ha a nagy biztosnág a célom, vagy jó úgy ahogy az alapból be van állítva?
-
SLYM
veterán
válasz
blattida #3647 üzenetére
a Comodo Dragon Internet Browser-t sem érdemes akkor? pedig már aszittem végre találok valami biztonságos böngészőt az exploler 8 helyett. nem is tudom mondjuk melyik a legbiztonságosabb. vagyis eddig úgy hallottam ez a legjobb ilyen szempontból, hogy ha rendesen beállítom. viszont a Comodo mégiscsak egy biztonság technikai cég. meg itt azt állítják ez a böngésző a legbiztonságosabb. vagy ez azért így nem teljesen igaz?
-
-
SLYM
veterán
válasz
blattida #3645 üzenetére
köszi a választ
Mióta megvan a második gépem, azóta a kisebbiken használom a Comodo Firewall-t Defense+-al a Time Machine-t, a Program Managert, a Comodo Backup-ot, és telepítve van a System Clenaner és a Dragon Browser is. Ezek közül kettő került bemutatásra általam, most van soron éppen a harmadik, de terveim között szerepel a későbbiekben valamennyi termék kivesézése.
ezt GoodSpeed írta a comodo-val kapcsolatos írásai egyikében. melyiket célszerű ezek közül a comodo termékek közül használnom, ha a rendszerem legnagyobb biztonsága a célom? (ezt az uccsó mondatot szerintem már 10x leírtam az utóbbi 2 hónapban a topicban
) jelenleg a COMODO IS-t és a COMODO System Clenaner-t használom, a Comodo Time Machine-ről pedig éppen olvason a cikket. szóval azokról megvan minden infóm
-
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3623 üzenetére
Értem, köszi.
Azért a sok hiba ellenére adok a Comodo-nak egy piros pontot!
Nagy ötlet volt ez a 8 pontos bug report bevezetése. Lényegesen
áttekinthetőbbé vált a topik és amiket jeleztem hibák, (persze biztos más is
észrevételezte) java részük már nincs a 1091-es build-be.
Szóval lehetséges, hogy frissen regisztrált mezei, kevésbé szakértő júzerek
írásait is figyelembe veszik.
A felsorolt bug fixeken kívül, futotta némi GUI foltozgatásra is.Ha jól sejtem a V4-es hasonlóan adják a V5-öt, vagyis a mostani kijön 5.0-nak
az újabb funkciók meg az 5.1-ben.
Van erről valami infód esetleg? -
vv5204
senior tag
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3601 üzenetére
Válasz.
1. Szerintem mindegy, hogy ott van a "varázsló" szó vagy nincs, az tűnt fel,
hogy tűzfal menüben ott van, a port varázsló fejlécébe már nincs. Kép.3. A nem látszódással nem lenne baj ha a CIS GUI megjegyezné az ablaka
méretét. Majd megírom nekik ezt is... hátha.Múltkor már beszéltünk róla, nem is akarok beleszólni, hogy egyeztek
meg a nyelvi fájlokkal. Viszont így kívülállóként nem látni benne a logikát.
Mert így 2 fordító embernek szinte felesleges a munkája, vagy leginkább
magának dolgozik. A 4-es betában a te verziód ki lett szépen javítgatva, aztán
jött a végleges 4-es, ahol Arki verziója is ki lett pofozva. Viszont a mai napig nem
kerültek bele a legutóbbi javítások, pedig azóta több 4-es frissítés is volt...
Vagyis ha azt akarjuk, hogy szépen nézzen ki magyarul is a CIS akkor, a
beállításoknál frissítés kikapcs, innen fórumról nyelvi fájl letölt, régebbi felülír.
Nekem ez plö nem jelent kicsit se problémát, de sokan mások is használják
a programot... -
válasz
blattida #3584 üzenetére
Hali!
És ez most megint az a játék lesz, hogy amint frissíti magát, lehet megint felpakolni a nyelvi fájlokat újból? Vagy ez csak a béta időszakra lesz jellemző?
Fire.
UI: Mondjuk nekem annyira nem zavaró(csak a FW részét használom/használnám), csak puszta kíváncsiság...
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3587 üzenetére
Tenkjú veri a macskát!
Viszonzásul adok egy kis munkát.
Észrevételek:
1. Egy belógás, illetve a "Láthatatlan portok" után hiányzik a "varázsló" szó.
2. kép. Egyértelmű.
3-as kép. "Összegzés" nem látszik, egyik szó nagy betű lett.
4-es kép. "Vizsgálat futtatása", "Vizsgálati profilok" a "Scan" szó nem lett
lefordítva. Vagy azt nem is kell?5-ös kép. Szintén egy szó nagy betű.
-
W666W
tag
válasz
blattida #3578 üzenetére
Köszi majd kipróbálom valami üres gépen
v5204
Nem stresszelek, mert egyszerüen kiiktatom most már az életemböl a CIS-t
Úgy érzem, hogy a Comodo-s srácok valahol elveszítették a fonalat...a 2 -es CAVS / comodo antivirus spyware /idején még uttörö megoldás volt a HIPS amit akkor még nem nagyon használt senki az antivirus termékekben..A 3-asban ott volt a Boclean integrálása és a HIPS tökéletesítése..De azóta a 4-es meg az 5-ös is
semmi....
Az uttörö CAVS ból lett egy trendek utáni kullogás....Ugye most jön az 5-ben a Cloud amikor már bizonyossá vált hogy használható a technologia..Jött a 4-esben a sandbox azok után, hogy több neves AV gyártónál bejött ez a technologia....
Szóval ÉN úgy érzem, hogy egy uttörö " más uton indulok el mint a többi AV gyártó " hozzááálású csapatból lett egy trendeket figyelö lemaradó csapat sajnos akiknek az ujabb termékei sajnos nem mindig sikerülnek jól és akkor még finom voltam és Nöies.. -
válasz
blattida #3569 üzenetére
Hali!
Én mindig vigyorgó képpel fogadom és telepítem az újabb változatot, de lelógó "csőrrel" törlöm le...A DT most már nem ír ki semmit, el sem indul...
Valaki a Comodo fórumon írjon már nekik jó méretes betűkkel (hátha eddig nem vették észre), hogy KINYÍRJA A DAEMON TOOLS-T X64 ALATT VAZZE!
Fire.
-
W666W
tag
válasz
blattida #3569 üzenetére
" A sandbox működése valóban jobb lett.
"
Ez a TE olvasatodban mit jelent ??? Szerinted most már például az ATI Control panelját nem akarja mindenáron a homokozóban futtatni ????
Egyébként Mi a tapasztalat ?? mennyirre fogja ez a béta a gépet ?? az elözö mocsok módon lelassította...A Teljes PC átvizsgálása / 194.000 fájl / még mindig 54 perc körül van ?
4-es antivirus 27 perc alatt végzett vele...
Valamint kb mikor lesz egy RC ???? Meg az jutott még az eszembe, hogy ilyen bétát miért nem a belsö tesztelöi körnek adnak ki azt a nagyközönségnek meg egy használhatóbb RC-t ????
További szép napot Mindenkinek
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3569 üzenetére
A D+, Végrehajtási vezérlés beállításinál, megjelent egy olyan, hogy
"Do heuristics command line analysis...", ami nálam hol angol, hol
magyar nyelven jelenik meg "Beazonosítatlan fájlok felhő alapú...".Valamit regéltek erről a Comodo fórumon, de nem sikerült megértenem.
Mi ez a heurisztikus okosság?Másik nyelvi észrevétel.
A homokozó felugróján a szöveg és a funkció megváltozott, de a CIS magyarban
helytelen a felirat. Nem frissített nyelvi fájllal az angol maradványa is rossz.
A pop-up-on jelenleg az "Összes mutatása" szerepel, azonban ez valójában
kábé "Ne izolálja megint"-re változott, mert rákattintva hozzáadja
a "Megbízható fájlokhoz".Saját telepítés:
Comodo fórumról mentett kép:
-
neverless
tag
válasz
blattida #3565 üzenetére
ehh.... Akkor viszont továbbra is fennáll a kérdés, hogy másik usernél miért nem aktív a tűzfal...
Bár msot unistalláltam a fenébe egyéb okok miatt,
Kezd nem tetszeni ez a komodo
A weblapjuk finoman szólva is egy zéró. Pedig tetszett ahogy a firewall top10 es lista elsőnek hozta ki a komodót, és még ingyenes is, na mondom ez kell nekem. Tetszik az a blokkolós/engedélyezős statisztika is. Még azért neki esélyt, de elkezdek nézni más tűzfalat is azért..
-
neverless
tag
válasz
blattida #3560 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom még majd újrainstallálni, mert most csak ott aktív a tűzfal, amelyik useren felinstalláltam. Ha a winbe másik userrel lépek be, akkor bár ott az ikon a sarokba, de piros x el át van húzva. Nem emlékszem hogy this user-nek vagy pedig "all users" nek installáltam fel, más ötletem ezen kívül nincs.
-
SLYM
veterán
válasz
blattida #3562 üzenetére
Egyedire érdemes állítani, az eseti a riasztási frekvenciára vonatkozik!
elírtam, bocsi. az av eddig is úgy volt beállítva ahogy írtad, bár a heurisztikát magasra toltam. és a 20 mega helyett 1000000 megát adtam meg. és a proaktív van beállítva. a többit pedig köszi. de akkor most a riasztási beállítások az maradjon eseti-n?
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3549 üzenetére
Wow! Ezt, hogy csináltad?
Ezek szerint csak akkor mutatkozik a CAMAS ha talált valamit, különben
meg csöndbe van? Érdekes az AV-ra hajazó riasztási ablak. Mióta van a
a viselkedés elemzőbe heurisztika?
Mondhatnám azt is, hogy nehéz eldönteni, ez most a felhő AV, felhő CAMAS,
vagy mind kettő egyszerre.Egyéb. A V5 frissítőjét ki kellett kapcsolni, mert ráfrissíti a régi nyelvi
fájlokat. -
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3544 üzenetére
Értem. Nem is nagyon bánom, mert nem sok fantáziát látok a CIS-be
épített CAMAS-ba, amiatt, hogy olvastam akár 15 perc is lehet a válasz idő.
Az pedig egyszerűen lol! Ennyi erővel fogom és feltöltöm a webes felületen.
A beépített helyi, ami azonnali reakcióval bír és szorosan a D+ részét képezi,
van igazán értelme, hiszen az csökkentheti a pop-up-ok számát szvsz. -
-
válasz
blattida #3538 üzenetére
Hali!
Most nincs több időm, eddig jutottam a nyelvi fájlok átnézése során
cavscan.hungarian.lang - nem találtam hibát
cavshell.hungarian.lang - nem találtam hibát
cfp.hungarian.lang
"cfpconfg.exe -k" -t
automaikus
virust
számítógépett
macro
futtani
billnetyűket
szofverkiadók
Window (ha OS, akkor azért hibás, ha nem, akkor meg ablak magyarul)
Webböngésző
Jelenlet
kivánt
szofverkibocsátókat
töldődés
Feismerhetetlen
Viszgálati
Virus
virusoktól
trojaiaktól
férgektő
újboli
Tipus
Blockkolt
Antivírusnapló
BelküldésFire.
UI: Ha hazaértem, még "átszaladom" a többit is...
-
válasz
blattida #3527 üzenetére
Hali!
Hát nem tudom, mit orvosoltak, de x64 alatt semmi változás nincs a DT működésében.(azaz nem működésében)
Teljesen használhatatlan, pont mint korábban...
Az AV rész, az úgy néz ki most nem fagyasztja a W7 indulását, most épp frissül...Fire.
UI: Amúgy THX a magyar nyelvi fájlokért.
-
-
-
-
-
válasz
blattida #3517 üzenetére
Hali!
Kösz, így már "megtaláltam".
x86 alatt semmi gondja a DT-vel, a korábban linkelt ablaknál a mellőzésre menve, nem is kell semmit állítani, simán fut a DT, míg x64 alatt hiába teszem a "Megbízható szoftverkiadók" közé, döglött a DT...(Bár gondolom, megint "sumákolsz", mert nálam még angolul van a "Megbízható szoftverkiadók" felírat, gondolom saját nyelvi fájljaidat használod
)
"AV nélkül sehol sem találod meg."
Nem kell fent lenni az AV résznek, akkor is megvan a Megbízható szoftverkiadók menü.
(Legalábbis nálam x86/x64 alatt is meg van)Fire.
-
HZoli87
veterán
válasz
blattida #3506 üzenetére
Nem próbáltam még ki a béta verziót, úgy látom hogy jól tettem. Gondolom szépen sorjában javítják majd a hibákat, egy későbbi béta buildet majd én is feldobok a gépre kíváncsiságból. Remélem összehoznak egy jó programot, van több gép is a közelemben, mindegyiken nem szeretnék fizetős terméket használni.
-----
Narxis meg más világ, egyszer majd ő is felnő, ne is foglalkozz vele. (pont ezt akarja elérni, hogy reagálj/reagáljunk arra amit beír ide.)
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3506 üzenetére
Hehe! Na igen, sokkal katasztrofálisabb, mint anno a V4 beta volt.
Konkrétan hol működik a Windows-om és a CIS, hol nem. Időnként úgy szétfagy
a gép, hogy csak a be-kikapcs gomb segít rajta.
De még nem adtam fel, training módra állítottam a D+-t, a nyelvet pedig inkább
angolra. Kíváncsi vagyok lesz-e ebből valaha is stabil valami.
Te is jelezted a problémákat a Comodo felé?Arkival mi van, nyaral? Se itt, se a Comodo fórumon nem látni, eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3490 üzenetére
V5 alias 2011 felpakolva. Vista alatt nagyon bugos, 4., 5. újraindítást követően
volt csak hajlandó működni a Windows, addig állandó fagyások.
Hibajelentésekhez lesz mit írni.Az új homokozó pop-up-ján nem találom a "alkalmazás ne fusson többet a
homokozóban" feliratot. Hova lett? Mindent manuálisan kell hozzáadnia D+
megbízható fájloknál. -
W666W
tag
válasz
blattida #3485 üzenetére
Szintén Gratula ezt el sem hiszem mi történt MELIH beadta a "derekát " azt mégis lett teszt ???
Amúgy lehet buta a kérdésem, de most külön az antivírust tesztelték vagy a CIS 4-et ?? vagy a CIS 4 pro-t ????
Gondolom teljesen mindegy mert ha jól sejtem az antivírus rész tök ugyanaz igaz ???? -
-
vv5204
senior tag
válasz
blattida #3460 üzenetére
Oksa, de mit csinálsz akkor, ha véletlen nem nyomtad be a pipát amikor
az új hálózat ablakot dobta fel? Nem újat akarsz megadni a varázsló
első opciójánál, hanem a meglévőt megváltoztatni. Én csak törlés, újra
felvéttel + bepipával tudtam megoldani, hogy a két gép lássa egymást. -
válasz
blattida #3457 üzenetére
Hali!
És ezek szerint ilyen opció nincs a CIS-ben? Mármint hogy a hálózat eltávolítása nélkül lehessen láthatóvá/nem láthatóvá tenni egy gépet az adott hálón?
Bevallom kerestem, hogy hol változik a beállítás a CIS-en belül a latható/nem látható "üzemmód" esetén, már kiégett a szemem de nem találom.
Nem katasztrófa végül is, mert nem vészes megoldani, csak mégis "elegánsabb" lenne a hálózat eltávolítása nélkül...Fire.
-
válasz
blattida #3451 üzenetére
Hali!
Hát ott (kép alapján) csak a hálózat nevét lehet átírni.
Alatta meg nincs olyan, vagy a Bármi lenne?
(Bízom benne, hogy nem, mert az biztosan nem megfelelő megoldás)Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest