- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neverless
tag
válasz
blattida #3565 üzenetére
ehh.... Akkor viszont továbbra is fennáll a kérdés, hogy másik usernél miért nem aktív a tűzfal...
Bár msot unistalláltam a fenébe egyéb okok miatt,
Kezd nem tetszeni ez a komodo
A weblapjuk finoman szólva is egy zéró. Pedig tetszett ahogy a firewall top10 es lista elsőnek hozta ki a komodót, és még ingyenes is, na mondom ez kell nekem. Tetszik az a blokkolós/engedélyezős statisztika is. Még azért neki esélyt, de elkezdek nézni más tűzfalat is azért..
-
neverless
tag
válasz
blattida #3560 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom még majd újrainstallálni, mert most csak ott aktív a tűzfal, amelyik useren felinstalláltam. Ha a winbe másik userrel lépek be, akkor bár ott az ikon a sarokba, de piros x el át van húzva. Nem emlékszem hogy this user-nek vagy pedig "all users" nek installáltam fel, más ötletem ezen kívül nincs.
-
neverless
tag
Sziasztok
Nemrég tettem fel a comodo internet securityt; ki gondolta volna, ha ebbe a topikba írok
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e a comodót service-ként futtatni?
Keresgéltem a weblapjukon, de azon az oldalon gyakorlatilag semmi információ nincs.
Itt a fórumban is kerestem a service szóra, de mindegyik találatnál más szövegkörnyezetben szerepel a service szó.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest