- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz
blattida #9156 üzenetére
E szerint van akinek működik.
Még a korábbi (6-os?) verzióban találkoztam vele először, már akkor sem tudtam működőképessé tenni.
Most van egy kb. két hete újratelepített windows-om, rajta a CIS7, de ezen sem műxik.
Annyira nem, hogy ha elindítom, akkor az egész rendszer lefagy, csak az áramtalanítás segít rajta.Tény, ezen a gépen sok baj van bizonyos szoftverekkel, pl. a CIS7 víruskeresője nem keres hálózati drive-on, a Samsung Kies2/3 nem képes a mobil firmware-ét update-elni, mert szintén lefagy stb.
Korábban még ráfogtam volna mindezt arra, hogy valamit elcsesztem a telepítéskor vagy a Dell driverekkel összeakad, de a víruskereső akkor sem volt hajlandó működni hálózati meghajtón, ha a win7 SP1 telepítését követően az ethernet driver, majd azonnal a CIS7-t ment fel és a köv. boot után első dolgom volt a felcsatolt hálózati meghajtót ellenőrizni, de így sem nézte meg (log szerint a vizsgált fájlok száma 0)
Tehát vagy az inteles ethernet driverrel akad össze vagy a win7 tesz fel valamit már a DVD-ről, ami keresztbe tesz ezeknek a szoftvereknek, illetve még előfordulhat, hogy a BIOS-ban van valami, amitől megkergül.Más gépen nem tudtam kipróbálni, de ezen következetesen nem megy sem a Virtual Desktop, sem a víruskeresés hálózaton át. (víruskereső bugként már le lett jelentve mások által, de a kiosk módról nem találtam hasonlót)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ASUS routerek
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Milyen asztali médialejátszót?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest