Új hozzászólás Aktív témák

• messi6502

tag

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni a Comodoval kapcsolatban.
    Először is szeretném leszögezni, hogy azért ezt választottam, mert rengeteg utána olvasás után, úgy gondoltam ez nyújtja a legteljesebb biztonságot, annak meg külön örülök, hogy ennyit kérdez, nem szeretem az automata módokat, szeretek tudni róla, hogy mi történik a háttérben.
    Szóval ezért döntöttem a comodo mellett.
    Évekig az MSE-t használtam, majd az ESS 7et, kiegészítve EMET+sandboxie. Vírust évek óta nem láttam, tudom hogy a leggyengébb láncszem a user, ezért a netezési szokásaim is megvannak, tehát nem vagyok lv 1 user.

Viszont, a Comodo beállításai közt elvesztem, valaki tudna segíteni, miket kell az automata beállításokról át állítani, hogy a lehető legnagyobb védelmet elérjem? Továbbá az antivírus miért teszi magát mindig vissza "szinten tartás"-ra mikor átállítom valósidejűre?
    Igazából megpróbáltam magam bekonfigurálni, de a CLT teszten a 200/340 nem valami biztató, szeretném elérni a lehető legmagasabb pontszámot.
    Ja igen még valami, elég a tűzfalat tanuló módba tenni eleinte, vagy a HIPS-et se árt?
    Ja és az EMET-tel nem kompatibilis jól látom?
    Meg még 1 kérdés, a DNS átállításos dolog után, a google nem tölt be, ezt hol kell kivételhez adni? (Minden más oldal betölt)

Amúgy ami az első hozzászólásba vannak beállítások azokat mind elvégeztem.

Új hozzászólás Aktív témák