- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida #903 üzenetére
1. A 3.12 az a régebbi,a 3.9 az az újabb mind méretben mind tudásban,de akkor biztos én vagyok a hülye mert a honlapjukon is a 3.9 a legújabb,de ne is foglalkozz vele.
2.Amióta volt komód soha nem volt átálitva proxyra,amita feltettem fél éven át szarakszott az msn outlook stb.és nem engedett be.Miután visszaállitottam automatius észlelésre ment minden simán,ehhez mielött irnád nem fél év kellett,hogy rájöjjön az ember,csak nem volt kedvem nagyn foglalkzoni a témával.
3.A megjegyeztetéshez meg megint csak azt tudom irni mint fentebb,hogy ez nem az e megjegyezzük cimű dolog mi jobb oldalt lent a tálcán ugat,hanem amikor kerestem a virust manuálisan középen piros ablak:-karantén,-törlés-kihagyás,és 150-szer a kihagyásra kellett mennem miután feltelepitettem amit akartam,mert ez a fasz ilyenkor persze olyat nem ajánl fel hogy megjegyzés hiszen a program minden egyes fájlját virusosnak érezte valami heur.unknown.virus vagy mi volt irta mindig,igy itt nem volt ilyen opció!De sikeresen mikor még mondom nem tudtam mi ez és mi a szarért jelez mindenre virust,töröltem elég sok programól vagy 80-ból és szerezhetem meg újra!
ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged