Új hozzászólás Aktív témák

• frensys

tag

válasz blattida #903 üzenetére

1. A 3.12 az a régebbi,a 3.9 az az újabb mind méretben mind tudásban,de akkor biztos én vagyok a hülye mert a honlapjukon is a 3.9 a legújabb,de ne is foglalkozz vele.

2.Amióta volt komód soha nem volt átálitva proxyra,amita feltettem fél éven át szarakszott az msn outlook stb.és nem engedett be.Miután visszaállitottam automatius észlelésre ment minden simán,ehhez mielött irnád nem fél év kellett,hogy rájöjjön az ember,csak nem volt kedvem nagyn foglalkzoni a témával.

3.A megjegyeztetéshez meg megint csak azt tudom irni mint fentebb,hogy ez nem az e megjegyezzük cimű dolog mi jobb oldalt lent a tálcán ugat,hanem amikor kerestem a virust manuálisan középen piros ablak:-karantén,-törlés-kihagyás,és 150-szer a kihagyásra kellett mennem miután feltelepitettem amit akartam,mert ez a fasz ilyenkor persze olyat nem ajánl fel hogy megjegyzés hiszen a program minden egyes fájlját virusosnak érezte valami heur.unknown.virus vagy mi volt irta mindig,igy itt nem volt ilyen opció!De sikeresen mikor még mondom nem tudtam mi ez és mi a szarért jelez mindenre virust,töröltem elég sok programól vagy 80-ból és szerezhetem meg újra!

ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés