- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
micafighter #8434 üzenetére
Ez így van. De...
Hibás döntésnek más védelmi programoknál is van következménye ha engedélyez olyan dolgot amit nem kéne.
Nem baj ha az ember szenved kicsit vírusok miatt újratelepít párszor mert ez által tájékozódik fejlődik tanul te is én is más is végig megy ment ezen az úton.
Egy gyereket sem lehet megtanítani úgy járni,hogy soha el ne essen.Régen nem használtam egy ideig vírusirtót mert lassította a gépen de rendszerről mentést csináltam és kb félévente újra raktam belőle.
A D-re meg a pendrive-ra belakta magát egy csomó vírus volt gondom belőle hiába raktam vissza a mentést egyből fertőződött a rendszer.
Vagy 2 napig futtattam különböző védelmi progikat ezután lett tiszta a egész gépem.
Addig mondhatott nekem bárki bármit de ezután komolyabban vettem a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone-t használók OFF topikja
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- bambano: Bambanő háza tája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest