Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Rendszeresen olvasom a fórumot
, ismerem a tanuló módot és a CIS helpet is, de ezeket azért kérdeztem, mert azokat elolvasva sem egyértelmű.
Tanuló módra úgy tudom, csak az elején érdemes állítani, de kb 3hónapja fent van azon a gépen a CIS 6 és újabb programok esetén nem szeretném mindig átállítani tanulóra.
Szeretem, ha egy program kérdez mielőtt cselekszik, de jó lenne ha ezt (számomra) érthetően tenné, ahogy korábban is volt. Most felmerült pár kérdés, amit értnék, de vannak kételyeim, ezért kérdeztem itt, hogy megerősítést kapjak. Köszi. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ismerem a tanuló módot és a CIS helpet is, de ezeket azért kérdeztem, mert azokat elolvasva sem egyértelmű.
Szeretem, ha egy program kérdez mielőtt cselekszik, de jó lenne ha ezt (számomra) érthetően tenné, ahogy korábban is volt. Most felmerült pár kérdés, amit értnék, de vannak kételyeim, ezért kérdeztem itt, hogy megerősítést kapjak. Köszi.