- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Azt szeretném kérdezni, hogy, amikor egy programindításnál a HIPS rákérdez, az xy program szeretne hozzáférni valamihez, olyankor az 5-ös verzióknál rányomtam, hogy Mehet és ezt jegyezze meg, évek óta így használom és jó, most a 6-nál ugyanazoknál a programoknál kb 10x kérdez a Mehet után még a programon belül egyes fájlokra és ha így egyesével engedem, akkor Egyéni szabályt hoz létre, de a sok kérdés annyira zavaró, hogy a legelső kérdésnél érdemesebb a Megbízható alkalmazást választani ?
- Tehát, amikor egy számomra ismert programot futtatok, akkor az Megbízható alkalmazás ?
- A másik a tűzfalnál, amikor a C:\Windows mappában jelez valamire pl egy VGA driver fájlra, az Rendszer Alkalmazás, vagy Megbízható alkalmazás ?
(elvileg már a rendszer része, de lehet utólag tettem fel)
- Most már tűzfal kérdésnél lehet választani a Csak Blokkol, vagy Blokkol és Leállítást, ilyenkor melyiket jobb választani? Nem egyértelmű, hogy mit akar leállítani...egész programot, vagy csak azt az egy folyamatot pl Skype, amikor frissíteni akar...Tegnap egy régebbi gépemen próbálgattam a 6.3CIS-t. HitmanPro-nál játszotta el, hogy kb 10x kérdezett a HIPS, majd csontra fagyasztotta a rendszert. Nagyon örültem.
Miután töröltem a HIPS szabályt (Egyéni). Az adott programhoz hiába nem volt már szabály, akkor sem kérdezett utána semmit bármennyiszer indítottam, de ezt más programnál is észrevettem, hogy a HIPS egy szabály törlés után már nem kérdez az adott programra. CIS 5-nél nem csinált ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Lexus, Toyota topik
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest