- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
olivera88 #8238 üzenetére
Szinte mindent Revoval szoktam eltávolítani, de most a CIS kiírta, hogy zárjak be minden alkalmazást és így csak a sima CIS uninstallert használtam, majd utólag kerestem rá Revo-ban (erőszakos eltávolítás) a maradványokra és csak egy jelentéktelen reg.bejegyzést talált.
Régebben a CIS Clean-up Tool.bat-ot futtattam az 5-ös verziók eltávolítása utána, de az már elég régi és vannak újabbak pl: Uninstaller Tool v0.3b, CIS+Removal+Tool+2013, de ezekről nem igazán írtak jót. Egyszer próbáltam az egyik Uninstaller Tool.exe-t, ami nem működött, ezért kérdeztem most rá, hogy ki melyiket használja. Egy védelmi rendszerhez jobb lenne egy hozzá való uninstaller, mint egy idegen külső program. Normál körülmények között nem okozhatna neki gondot a saját programjának a maradványa, de hát ennél ki tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest