Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lambomax
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég váltottam át Nodról( bekapott egy csúnya trójait... újra kellett telepítenem gépet.)
És eddig remekül megvagyok elégedve vele. Csak pár apróság van, ami érdekelne.

Ez normális, hogy úgy besárgul?
Valamint, van az a láthatatlan portok varázsló. Azt érdemes beállítanom?
És még egy apróság lenne, CIS-ről azt hallottam, h elvileg sokat kérdez... ehhez képest tőlem még semmit se kérdezett, (egyszer ugrott fel eddig a sandbox-a videó megnyitásnál. Pedig Defense+ is megy, és egy két állításon szigorítottam. Felhőalapú cuccot beállítottam, heurisztika szintet magasra állítottam be.) Valamint egyáltalán nem fogja a gépemet. Netet se lassítja.
Ez normális? Mert nem egészen ezt hallottam CIS-ről, de mondom adok neki egy esélyt, ha már mindenhol 1. helyen szerepel, +van 1 éves legális ingyenes licenc hozzá.Mindenesetre örülök, h minden rendben van vele. És remélem nem is lesz gondom vele.

Válaszokat előre is köszönöm, bár tudom, nem olyan "fontosak" a kérdéseim, mégis kíváncsi lennék a véleményetekre.

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megette az internet felét az AI?
- Xbox Series X|S
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest