- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MagLev
csendes tag
Sziasztok, jó reggelt!
Szeretnék kérni egy gyors helpet.
Tegnap újra lett rakva a Windows XP/SP3/32bit. Minden telepítés okés is volt addig amíg fel nem telepítettem a CIS-t. A hivatalos oldaláról töltöttem le. Rögtön utána a következő OP. rendszer indításakor ez a kép fogadott, de a telepítése után amíg ki nem kapcsoltam gépet addig minden rendben volt. Csak a következő bekapcsoláskor jelentkezett ez a kékség. Régebben is használtam comodot, akkor még a 2.4-et de akkor is volt olyan, hogy kiírta azt, hogy az inicializálása nem sikerült. Mindig le kellett szednem és újra telepítenem. Egy ideig jól működött aztán megint kezdte. Egyszer meguntam és azóta nem használtam comodot, csak most próbálkoztam volna vele megint.Van ötlet, hogy mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest