- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
Volna egy kis gondom...
Van egy exe fájl ami megjelent az asztalon. Elindítottam, gondoltam full biztonság mellett minden ok lesz, nem ismeri sandboxba rakja, ha kapcsolódni akar akkor rákérdez a Comodo.
Nos ráqrtam de nagyon!
Nem vágta sandboxba mint ahogyan képzelte. De az asztalon megjelent két Internet Explorer ikon. Plusz a start menü mellé is beköltözött.
A röhej, ha el akarom indítani az IE-t, fel csatlakozik egy kínai oldalra, de a Comodo meg sem rezzen. Rá sem kérdezett, hogy engedélyezem-e a kapcsolatot.
Az IE8 használhatatlanná vállt. Nem érek el bizonyos oldalakat. A hosts fájlban 97 bejegyzést találtam különböző oldalak címeivel. Közte van a Symantec, ESET, BitDefender és jó pár biztonsági cég oldalának címe.Ezt jó benyeltem. Elkezdem kipucolni a gépet. Ha nem sikerül akkor vissza kell állítanom partíció mentésből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest