Hirdetés
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Matthewus #2472 ; Arki #2479
Először is bocsesz, hogy nem válaszoltam korábban, de tegnap este óta nem volt netem, pár órája jött vissza, de még nem az igazi most sem. (Napközben 1x 10 percre visszajött, de akkor csak egy fontosabb HSZ-re tudtam válaszolni, aztán megint elment...)
Szóval felpakoltam W7 x64 alá ezt a ma megjelent buildet, megszűnt a korábbi jelenség, nem észlel behatolást 2 másodpercenként, konkrétan nullán van...
korábban és most /jelenleg is engedélyezve van az IPv6, szóval olybá tűnik, hogy javították ezt a "hibát"Llew
A tűzfalat és a Defense+-t is egyaránt Biztonságos mód-ra kellene állítani, ha meg ott van, akkor passzolom, hogy miért lett ennyire rossz eredmény.
(Nem maradt le egy nulla amúgy? Mondjuk úgy is gyenge, de 20 pont az durva...)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest