- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arki
tag
Nem baj, hogy azon Windows folyamatok blokkolva vannak, a gép él tovább (éljen a Microsoft
, meg CIS is.. amúgy 6-os IP rendszer miatt láthatod őket /szedd le a protokollt, ha ez zavar/).
Pár hibát felfedeztem a fordításban, az egyik, hogy egy D+ riasztásban kettő \-jel elől hiányzik egy 'b1', néhol pedig túl hosszú a szöveg azon a riasztáson(tanácsot kértem ez ügyben, hátha a Comodos fiúknak van ötletük az igazításra). A homokozós szöveg levágást már kijavítottam.
Beazonosítottuk a megoldást az alacsony szintű progikhoz: a homokozó nyírja ki a programot (eddig normálisan működő program hibaüzenetekkel traktál), sajnos azonban nincs listázva a homokozóban a program.. Gyors megoldásként ki kell kapcsolni a homokozót (ez pl. a Gigaget letöltés-vezérlő programnál bejött, így annak futására a D+ már rákérdez és működik a program).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows Insider Program
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest