- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #1553 üzenetére
Én nagyon kiváncsi leszek, hogy a "reklámtermékek" / itt azokra a termékekre gondolok amiket ujság melléleteként, meg elöfizetés mellé nagy szerettel osztogatnak és egész oldalas hirdetéssel bizonygatják, hogy Ök milyen jók. / hogyan fognak teljesíteni..ugyanis milyen érdekes a Kaspersky S mindig ott volt az élmezönyben az Outpost IS el együtt..Míg a "slágercuccok" ESET , McAffe, Panda , Norton a vert mezönyben és sokszor ott is a sor cégén általában..
Mielött a fentebb felsorolt termékek használói elkezdenének szidni, azért érdekes megfigyelni mondjuk , hogy amikor pl a PC WORLD ben volt a nagy IS teszt hogy hoyg nem az ESET Smart securitít hozták ki gyöztesnek..aztán a teszt után meg egy barom nagy hirdetés volt, hogy a teszt támogatója az ESET Magyarország a blablablabla stb stb..:
ezzel nem azt akarom mondani , hogy az ESET rossz termék, mert Én sosem használtam így nem tudok róla rosszat mondani, csak szúrja a szemem az ilyen dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest