Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
21147 darab parancsikon
ennek a fele sem tréfa,ha össze vissza vannak akkor az sem megoldás hogy egy mappába tenni és azt kivételek közé,olyat látok a hozzáadnál hogy fájlcsoportok,talán itt lehet valamelyik,amibe bele lehetne szerkeszteni,vagy újat létrehozni de nem tudom melyik lenne jó
valamit errefelé kell kavarni de nem tudom mit,elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a topic összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ennek a fele sem tréfa,ha össze vissza vannak akkor az sem megoldás hogy egy mappába tenni és azt kivételek közé,olyat látok a hozzáadnál hogy fájlcsoportok,talán itt lehet valamelyik,amibe bele lehetne szerkeszteni,vagy újat létrehozni de nem tudom melyik lenne jó