- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Aktív témák
-
KMan
őstag
válasz
kabelmania27 #15035 üzenetére
Ja bocsi, a TV szolgaltato is a UPC. A masik szobaban van egy UPC mediabox. Itt van a hatuljarol is kep. [link] Ha osszekotom a mediboxnak az RF out kimenetet a masik szobaban a TV-vel akkor az ugy megy?
Lehet hogy megiscsak fel kene oket hivni lama vagyokszerk: itt talaltam infot, asszem a 4-es illetve a 6-os pont relevans. [link]
Ha szolok nekik hogy jojjenek ki bekotni a masodik TV-t kell fizetnem erte?
-
KMan
őstag
Sziasztok, gondban vagyok
Megrendeltuk a Fiber Power 15-ot. En nem voltam itthon amikor itt volt a srac szerelni. Abba a szobaba ahova tette volt egy TV antenna kabel. A TV elofizetesunk nem a UPC-nel van. Ez a kabel most ebbe a dobozba megy be, igy nem lehet ebben a szobaban TV-z ni. Megtudom oldani valahogy en, vagy fel kell oket hivni?
Koszi a segitseget elore is, fontos lenne. Udv
-
KMan
őstag
A kiszolgáló hibát jelzett. Fiók: 'visitors@chello.hu', Kiszolgáló: 'pop.chello.hu', Protokoll: POP3, Kiszolgáló válasza: '-ERR AVG POP3 Proxy Server: Cannot connect to the mail server!', Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 0x800CCC90, Hibaszám: 0x800CCC90
Chello a netszolgalltatonk es chellos mailt szeretnek elerni. Otletek?
Koszonom es udv! -
KMan
őstag
válasz
InfiniteReality #4677 üzenetére
en itt ilyet nem latok.
Ha fizetek se tartasz nekem tanfolyamot? -
KMan
őstag
válasz
InfiniteReality #4673 üzenetére
Es ezt hol tudom beallitani? Outlook express 6
ty -
KMan
őstag
sorry 2x ment.
[Szerkesztve] -
KMan
őstag
Hy!
Zsir uj notin kene belonom a chellos mailt outlook express 6-tal. vmit lamulok, ugyfelszolgalatot hivni meg nem tudok, mivel kulfoldon vagyok. Fogadni tudok, de kuldeni nem. Semmi sincs kipipalva.
Vki pls legyen kedves es vessen erre egy pillantast.
Postafiok - tetszoleges
Felhasznaloi informacio
Nev - tetszoleges
Ceg - tetszoleges
E-mail cim - valami@chello.hu
Beerkezo levelek kiszolgaloja - POP3
POP3 - pop.chello.hu
SMTP - mail.chello.hu
Fioknev - VEZETEKNEV.KERESZTNEV@CHELLO.HU
Jelszo - xxxxx
Kiszolgaloportok - SMTP - 25
Kiszolgaloportok - POP3 - 110
Van esetleg vhol vmi beallitas amit ki kell pipalni vagy ki kell loni, amirol nem tudok?
Thx..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11