- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- UPC internet [Fiber Power, régi Chello]
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
-
ledgeri
nagyúr
-
kabelmania27
félisten
Nincs mit, kimaradt az előzőből hogy kérd meg hogy nézze meg a modem értékeket. Csillapító nélkül sem lenne gond, de elő van írva hogy a vételi max6-8lehet ezért csak netbekötés esetén raknak be csillapítót, az az egy gond, hogy csillapítással arányosan nő az adási szint, 52körül lehet gond, adási szint 40-45körül ideális, cisco modemnek nem gond a 10es vételi.
-
kabelmania27
félisten
-
Mate
nagyúr
-
kabelmania27
félisten
-
Mate
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
Mate
nagyúr
Szerintem bontsd meg amennyire kell és hívd ki UPC-t akik garantáltan minőségi eszközökkel megcsinálják. Szerintem jobban jársz vele. Akkor nem kell attól tartani, hogy valahol probléma van a kábelezéssel és ki lehet zárni egy hibaforrást.
Nekem is volt egy darabig gányolt kábelezésem, de inkább megcsináltattam UPC-vel azóta a jelszintek tökéletesek télen, nyáron és soha semmi hiba.
Legalábbis kábelezésből adódó.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Kell neked egy F toldó, és két F csatlakozó!
Millió antenna bolt van BP-n, de ki tudja, hogy Te melyikhez laksz közel! Amikor régebben műholdaztam, akkor a Veres Péter útra jártam a Betacom-ba! De bárhol megveheted, ha neked ez kiesik...
-
Mate
nagyúr
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Mate
nagyúr
De, neked kell állnod elvben. Gyakorlatban nem feltétlen, ha hibának jelented.
A régi kábel is jó lehet, de csatlakozót valószínűleg kell majd raknod a végére, amivel az a gond, hogy rohadt drága a szerszám. (Legalábbis az, amit UPC használ). Utána egy f toldó és kész. Nem nagyon fog csillapítani.
-
Mate
nagyúr
-
kabelmania27
félisten
-
jerry311
nagyúr
-
kabelmania27
félisten
-
attiati
veterán
Köszi; ha jól olvasom, akkor 3 egymást követő hónapban kell megsérteni (bár átlagot ír).
És hogy a 300GB 80%-ánál figyelmeztetnek."Az hogy folyamatosan fejlesztenek, évről-évre."
jójó, értem én, hogy helikopter, de egy mezei user ebből mit érzékel?digi 20/10mbit 2700 ft (soha semmi gond nem volt vele)
upc 25/1,5mbit 3250 ft -
attiati
veterán
nem olvastam végig a topikot, de mi szól a upc mellett? (ha csak a netszolgáltatásról beszélünk)
igaz, hogy egy társasházi digi csomagban vagyok, de itt 20/10-as csomagot kaptam 2500-ért (amit fél éve felemeltek 30/20-ra), mennyiségkorlátozás nem volt, és az elmúlt 1 évben talán 2 óra netkimaradás ha volt, akkor sokat mondtam. Ping is 10-20ms körül.
Gubek-Einste: és mi történik, ha mondjuk egy leterhelt szakaszon lépem túl? Kiszámláznak valami extra díjat, vagy lekapcsolják/bekorlátozzák a netet a következő hónapra?
-
Gubek-Einste
legenda
-
HofiZoli
senior tag
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
-
jerry311
nagyúr
Nekem ne hozd a nyugati fejlodest peldanak, fel eve Angliaban elek...
Nagyon is jol fejlodik otthon a kabeles net. DOCSIS3. Sok-sok down- es upstream csatorna, ahogy a digitalis TV (es internet) miatt szepen tuntetik el az analog csatornakat.Itt meg mi van? Lof..., torma nelkul. Lehet, hogy az utcai dobozig optika jon es ott lesz belole DSL, de...
- forgalmi korlat vagy fizess tobbet
- traffic shaping, mindig mindenkor mindenre. Van hogy csak ugy tudok akadas nelkul youtube-ot nezni, hogy attolom egy SSH tunnelem magyarorszagon keresztul. A HTTPS-nek latszo forgalomnak meg mindig nagyobb savszelt ad a traffic shaping, mint a videos oldalaknak vagy akar netradionak.
- a telefonvonalert fizetni kell pluszban, nincsen nelkule DSL, mint otthon volt.
- a fizikai vonalat a BT adja, mint otthon a MATAV.
- kabeles szolgalatato a kornyeken nincs sehol.Koltoztetes egyik cimrol a masikra: 38 nap, nem keves surgetessel. Azzal nyugtattak, hogy ha nem tetszik lemondhatom.
Ennyit a fejlett nyugatrol.
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
-
jerry311
nagyúr
Engem a hajnali ping nem erdekel, akkor max a bekapcsolva maradt gep toltoget lefele, annak meg aztan edes mindegy, hogy 5-os vagy 50es a valaszido.
Este jatszom, mondjuk 20-tol 23-ig. Ha akkor lagos fos az egesz, az azt jelenti, hogy a evekkel ezelottihez kepest romlottak a halozat minosegi mutatoi.
Meg nagyon jol emlekszem azokra az idokre, amikor kb. csak az egyetemi halozatokrol jatszoknak volt jobb valaszideje CS-ben. -
vargalex
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Ha aktiválják a p2p korlátozást a torrentezők vannak kiakadva, már nem szűrik a forgalmat, mert a Digihez elmennek a nagy letöltők. Nem lehet elég plusz kapacitást beállítani, ami nem fogyna el, egyre többen fizetnek elő netre, egyre több gép van háztartásonként, mértékletesen kellene mindent csinálni és akkor nem lenne gond.
-
Spirit
őstag
-
JEEMBO
aktív tag
-
kabelmania27
félisten
-
kungzi
veterán
-
saguaro
tag
-
gyenge47
aktív tag
Szerintem fejezd be a személyeskedést!
Tökéletesen joga van hozzá, hogy annyit töltsön amennyit akar, hiszen fizet érte. Te max a szolgáltatódra lehetsz ideges, hiszen nem megfelelően szolgáltat. Pont. Nem a másik a hibás.kérdés: Ugyebár duplázás van upcnél, de elvileg az uj 50 megás netemet a régi modem nem szolgálja ki. Keresnek majd, vagy nekem kell keresni a upct? Hogyan működik ez a modemcsere? Esetleg volt már valakinek?
-
Apollyon
Korrektor
Ha tisztában lennél a hogyanokkal, akkor értenéd a miérteket is, többek között azt hogy nem a fórumtárs extrém használata miatt van neked égigérő pinged. Ha ő nem lenne, akkor is szar lenne, és pont szeretett hazánk területén van az egyik legjobb internetelérés egész Európában, szal ha majd tegyük fel kimész külföldre szépen elborzadsz hogy máshol milyen gáz, és visszasírod azt ami van.
Jah és ha ilyen jellegű problémád van, akkor 1221 és nem ez a topik, mert ahogy elnézem ezen problémádon itt nem hiszem hogy fognak tudni segíteni.
-
saguaro
tag
Szerintem meg nézd meg mégegyszer, milyen ügyi-bügyi vagy.
230 giga letöltés, az kb lószar se.
Ebbe durván 4-5 full hd film volt, aminek ugyebár Magyarországon a saját célú letöltése legális.
A többi az netezés, fullhd youtube nézés, illetve különféle zene mixek letöltése(és nem 10-20 megás számokra kell gondolni, hanem 400-500 megás többórás mix-ekre).
1TB feltöltés, az picit sok, de az se olyan hűha ezzel a nettel...
És ha nincs olyan ember, mint én, akitől lehet tölteni, ti sírtok a legjobban, hogyha nem jön le most de azonnal a film, hanem órákat, napokat kellene rá várni...

-
FF23
őstag
-
HXY
addikt
Azért nálam se teljesen rózsás a helyzet.
Kb. 8-10 éve, amikor beköttettük a UPC-vel a netet akkor még csak 1 féle csomag volt ha jól emlékszem havi 12 vagy 14 ezer forintot fizettünk érte.
Ennek 512 Kbs volt a sebesség 5GB adatforgalomig, utána nagyon lelassították.
TV-re és telefonra nem fizettünk elő.
Így mikor jöttek a szerelők valamiért mindig kikötöttek minket az elosztószekrénynél.
Ezt az első hónapokban kb. 3-4x eljátszották. Azóta szerencsére már nem.Mostanában (a múlt hetet leszámítva, mert akkor 2 napig nem volt net) nagyon stabil.
Csak éjszakánként hajnali 2-3 körül szokott elmenni pár percre, de ez szinte minden nap.
De akkor nem netezek, így nem zavar, csak a router logjából, vagy ha éppen fent vagyok, akkor látom, hogy a szegény modem erőlködik.Azért többnyire elégedett vagyok a szolgáltatással.
Pláne most, hogy ilyen kedvezményes áron kapom.Ha nem lenne a Fiber power 10-nél az 5GB-os korlát, akkor arra fizetnék elő, ha majd lejár a hűségem a start-ra. Nincs szükségem a 25Mbs-ra. Csak böngészéssel, meg Youtube nézéssel napi 1-2Gb-ot simán elhasználunk.Így sajnos mégis a Fiber Power 25-re leszek kénytelen előfizetni..
Ha lenne Digi, akkor lenne választási lehetőség. De nincs.
-
HXY
addikt
-
Zsiguli
tag
-
student
őstag
-
Tappancs2001
senior tag
-
WonderCSabo
félisten
-
eight
senior tag
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
-
jerry311
nagyúr
-
Gubek-Einste
legenda
-
Gubek-Einste
legenda
-
jerry311
nagyúr
-
Gubek-Einste
legenda
Én egy "kis táska" modemmel kezdtem a UPC pályafutásomat 2002 végén, 2004 májusa 2005 szeptembere között egy Motorola ED2 volt, azt követe a híres-hírhedt Cisco (akkot még SA) EPX2203 (egy táp cserét is megélt), kb 2007-2008-ban jött a Cisco EPC2203 és végül 2009 júliusában a jelenlegi Motorola ED3.
A legjobb a "kis táska" modem volt 2004 áprilisában-májusában mivel akkor állandóan kicsivel a max sebesség felett volt (768/256 volt elméletileg de meg volt a 800 is). Nagyon nagy változás volt amikor megkaptam a Motorolát, szinte nem is hittem el, hogy milyen kicsi. -
jerry311
nagyúr
A Cisco-t én is szeretem, de dolgoztam Cisco supporton 2.5 évet. Közel sem tökéletesek a hardvereik, a szoftvereik meg még gyengébbek. Jó helyen van a cégek rangsorában, de ez ugye csak azt jelenti, hogy jobb mint a többiek.
A UPC pedig elég profi ahhoz, hogy professzionális szinten nyúljon mellé vagy egy-egy jól bevált hardver helyett inkább olcsóbbat (és ezzel együtt gyengébbet) válasszon a nagyobb profit érdekében. -
Mr.Skynet
senior tag
Érdekes, hogy ennyire rá van mindenki cuppanva a modemcsere kérdésre...
UPC-nek idő kérdése és ilyen sebességű csomagok mellett egyébként is át kell állnia nagyrészt Docsis 3.0 modemekre, szerintem teljesen mindegy nekik, hogy ezt most teszik-e meg vagy pl. fél év múlva. 30Mbit felett D3 modemre váltanak ez tuti."2-15-30-60-120 csomagok helyett
10-25-50-120lesz azonos árakon"Engem az jobban érdekelne, hogy ezt hogyan is képzelték el a kakukktojás 60Mbit csomag esetében:
2-ből 10Mbit (ügyfél örül)
15-ből 25Mbit (ügyfél örül)
30Mbit-ből gondolom 50Mbit (ügyfél örül és cserélnek nála modemet is)
60Mbit meglévő ügyfélből most akkor mi lesz
ott van a Docsis 3.0 modemjük, ha 120-as netet kapnak az a UPC-nek nem biznisz szerintem, ha meg 50Mbit-et adnak nekik, akkor az ügyfél morcos lesz.
120Mbit ugyebár marad.... vagy leviszik a mostani 60Mbit csomagok árára és ők is örülnek, hogy olcsóbb lett / hó.Nem vágom

-
Mr.Skynet
senior tag
Sávszél az sávszél, Motorola 5101 modemre a gyártó 30Mbit sebességet garantál és tapasztalatból mondom, hogy képtelenség átnyomni rajta 47Mbit-nél többet, de egy Cisco epc2100r2 se tud többet, ennyit tud a Docsis 2.0 szabvány végfelhasználói oldalon.
Ha viszik hozzád az 50Mbit csomagot, kénytelenek lesznek Docsis 3-ra váltani ez nem is kérdés, ne aggódj
-
eight
senior tag
Hát úgy legyen, remélem igazad lesz! Mondjuk lehet hogy nem kapok semmit, vagy megint egy selejtes modemet, mert engem mindig becsapnak
,Azért próbálok jó magyar keresztény lenni és mindig megbocsájtani 
ui.: persze most annak is örülnék ha egy órára meg lenne legalább csak a garantált minimum, hogy OS reinstall után leszedhessek valamit steamről amit offlineba tolhatnék egy kis kikapcsolódásként, de sajna az én freqimen megint csak szemet meg zaj jön

-
kali
legenda
-
eight
senior tag
Kompromisszumok nélkül nem csalódtam ma sem

tegnap gyerek 10-kor lefeküdt, uttána gondoltam nyomok egyet free-weekend COD-on, de egy nagy ló....szt, már az is csoda volt hogy lejött a szerverlista

Ma detó ugyanaz, simán adják a garantált 56K modemes retek semmit, holnap meg már annyi, szóval ezt is buktam.
Még az a szerencsém hogy az offline cuccaim nem tőlük függenek, mert tutira azt is haza vágnák ha tehetnék.
-
bivalyolo
őstag
tudom milyen az.. amíg t-online volt én is csak szívtam.
10-20 percenként szakadt a net mert nem bírta a vonal..a végén már csak 130kbit-el jöttek lefele a cuccok és ment a telefon h csinálják meg, azt mondták megcsinálták de ugyanúgy fos volt, aztán megint telefon akkor is szerintük jó volt és hát meguntuk ezért lett upc.
aztán kitudja lehet én is úgy járok majd mint te kicsivel később..
-
bivalyolo
őstag
-
HofiZoli
senior tag
-
bivalyolo
őstag
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
-
ZEN1TH
őstag
-
saguaro
tag
Én nem fukarkodok a sávszéllel, 12.-e óta adatforgalmat használtam rendesen:
Feltöltve: 427 337 MB
Letöltve: 83 047 MB
Összesen: 510 383 MBTöltés van, játék....

Játékokkal sincs bajom, szerencsére itt a környéken még nincs túlterhelve a hálózat, ahogy mondta a szerelő, teljesen kicserélik a környéken az összes régi fibernetes eszközt erősebbre. ADSL-nél mindenképpen milliószor jobb.
-
saguaro
tag
Mióta megvan(12.-e), azóta nem volt gond, 30-40-es pingek voltak Amszterdamba.
Mondjuk volt, hogy felugrott 200 köré is, de az hetente egyszer fordult elő. Tegnap meg ranked meccs közbe lehalt az egész, több, mint 70-80 mp telt el a kattintástól odáig, hogy a karakter megmozdult, és azt csinálta, amit mondtam, szóval nem volt az igazi.
Letölteni szoktam, de nem kihívás, hogy a 14 gigás hd is lejön 40-50 perc alatt. Pedig szép ADSL időkben napokig vártam rá.

-
saguaro
tag
-
jerry311
nagyúr
-
Mr.Skynet
senior tag
ngabor2: ha már ddwrt-vel nyomod stb. nem feltételezek alapvetőnek mondható hibákat, szóval csak egy 5let: mivel azt írtad, hogy adsl-el ment és a upc is megy direktbe, van egy olyan elméletem, hogy a upc dhcp-je valamiért nem oszt IP-t neked. Ennek szerintem az lehet csak az oka, hogy nem tetszik a upc dhcp-nek a Te routered wan portjának a mac címe. Szóval próbáld meg a routered mec-jét cserélni, mondjuk a direktbe jól működő gépedben lévő lan kártyának a mac címére. Ha ez nem jön be, akkor esetleg pakold újra a ddwrt-t, lehet meghibbant a szoftver
nekem néha olyan x-aktákat csinált az openwrt, hogy nem sok kellett, hogy egy az egybe kivágjam szegény routert az ablakon.eight: pedig ha ennyire rommá van ott a hálózat, akkor tuti, hogy vagy húznak még 1 kábelt vagy 5x annyi node-ot raknak ki a környékre. Elvileg upc-nél nem fogyott el a sávszél, sőt pl. a BIX-be talán nekik van a legnagyobb portjuk szóval netből tuti van elég, főleg ha a grafikonokat nézzük, gondolom az optikai gerincek sincsenek az egekig terhelve az, hogy kevés a node a környékeden vagy csak a tiéd atomra túlterhelt az egyéni problem. Egy üzleti csomagos ügyféllel nyilván nem történhet meg ilyen, épp ezért kerül 20x annyiba
Kábeleseknél nem tevékenykedtem, csak wifi-seknél, horror áron ők is küldtek szinte bármennyit netet, csak fizesd ki! Volt, hogy ment a számolgatás, honnan lehetne a legstabilabb sávszélt meglőni, 1antenna elég(?) biztos ami biztos legyen kettő, nehogy gagyi legyen a jel ha elkezd szakadni a hó és ha már nem szakadhat meg, akkor alap, hogy duplázzanak mindent szóval redundancia rulez...szerk.: tehetségesen címeztem a dolgokat

-
jerry311
nagyúr
-
Mr.Skynet
senior tag
Szabályzat, off téma, regény méret stb. miatt privit küldtem inkább

Nekem a forgalom.upc.hu -ra belépve ki volt írva hogy túl sok az adatforgalmam, ezt a szöveg 2hétig írták nekem, most ugye új hónap van most eltűnt a szöveg, de levelet nem küldtek és nem is lassítottak. BP. 8. ker. elég érdekes, elvileg nincs limit, neten szólnak, levélbe nem és nem is lassítanak. Nics vele bajom, csak furcsa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gubek-Einste
legenda
Örül neki ha azonnali hatállyal nem bontanak veled szerződést, nem hogy engedik, hogy te magad "buheráld" az ő tőlük kölcsönbe kapott eszközt. Szerintem amiért voltál olyan szíves és kiderítetted ezt a műszaki problémát azért majd kapni fogsz hálából egy szép zsíros csekket a modem áráról + valami négy nullát tartalmazó kártérítési összegről és még az azonnali hatályú szerződés bontásról is várhatód a levelet.
-
HofiZoli
senior tag
-
Grawens
senior tag
Az a 3 mega is egy nagy lófing, ha közben szakadozik, vagy böngészés közben egy linkre kattintva "A kapcsolódás időtúllépés miatt megszakadt" üzenetet dobja a böngésző. Kb. egy héttel ezelőtt semmi ilyen probléma nem volt. A call center: "áramtalanítsa a modemet"
válaszom: "már vagy 100x megtettem", call center válasza: "nem baj, próbáljam ismét". Ebből arra következtetek, hogy: a "nem baj, próbálja ismét" = bújjak vissza anyámba. 
-
HofiZoli
senior tag
-
Grawens
senior tag
-
Grawens
senior tag
-
Mr.Skynet
senior tag
Szia! Nemtom, lehetséges, egyébként google is kidob pár "kapcsolódási" ábra féleséget, hogy miminden kapcsolódik ahhoz a csomóponthoz, sőt komplett listák is vannak róla a neten... Biztos meg van az oka, hogy most miért kell átmenned rajta

Szerk.: egyébként se köss bele mások munkájába, még akkor se, ha a tapasztalat azt mutatja, hogy jobb volt míg nem nyúltak hozzá

-
Mr.Skynet
senior tag
Autonomous System, röviden szólva addig örülj, míg akár 500ms -el is, de van vele kapcsolatod

-
Gubek-Einste
legenda
-
jerry311
nagyúr
-
eight
senior tag
-
Mr.Skynet
senior tag
Minden megoldható kolléga 2db Docsis 2.0 mode upc-nél, bár ha a upc-n múlik akkor nem biztos, hogy engedik ez tény
Digi-vel is lehet játszani, csak egyáltalán nem ajánlott...
A dupla Docsi 3.0 modem bondigos upc-s képet meg elhagytam valahol
Szerk.: ezt meg most találtam hátha érdekel valakit, remélem mobo kolléga is hasonló sorsra jut, itt a PH-n majdnem 1 millával lóg ő is 1-2... embernek

-
Puma K
nagyúr
-
Dan-szan
senior tag
-
Mr.Skynet
senior tag
-
Mr.Skynet
senior tag
-
golax
tag
-
Mr.Skynet
senior tag
Nem teljesen értem, ki miért aggódik ezen a MAC dolgon, ha esetleg ütköznék valakivel, akkor egy laza mozdulattal, mint mikor szimplán IP-t szeretnék cserélni is, megint átírom a MAC-emet és már ne mis ütközök senkivel...
Egyedül azoknak lehet gáz ez az egész, aki vett magának fix saját IP-t ugye... -
KTTech
veterán
Ha már van csekked tudsz utalni, minden adat rajta van az utaláshoz: számlaszám, ügyfélszám
De nem tudom, hogy mi lehet nálad pontosan, érdemes lenne egyeztetni valakivel a számlázáson, hogy mi a helyzet. A mostani Online akcióknál ugyanis kikötés a Díjnetes fizetés. ("A speciális online ajánlat csak abban az esetben vehető igénybe, ha az előfizető vállalja, hogy UPC számláit e-számlán keresztül rendezi. Ehhez a www.dijnet.hu oldalon kell regisztrálni, melynek díja ingyenes.")A MAC maszkolás tényleg gáz tud lenni... és nem lehet ellene tenni semmit sem. Ez a hiba a mátrixban, hiszen a DHCP szerver MAC alapján oszt ki IP-t, és egy hálón ugyanaz a MAC soha nem egészséges. Volt olyan is, hogy X efinek volt egy routere és beleklónozta a gépének a MAC-jét, aztán odaadta a havernak, aki szintén UPC-s volt, hogy tesztelje, mert az övé tönkrement. A saját gépét felnyomta közvetlenül a modemre és így egymást lökdösték le... szép halál.
-
KTTech
veterán
Igen, regisztrálnod kell a Díjnetnél, oda kapod a számlákat. Online megrendelésnek ez a feltétele, így kapod a kedvezményes árakat. Ez ott van a megrendelésnél is.
A Díjnetnél felveszed a UPC-t, mint szolgáltatót, megadod az ügyfélszámod, és oda érkeznek a számláid elektronikusan, illetve onnan tudod kiegyenlíteni őket.
-
KTTech
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Arch Linux
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Parfüm topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ott van a Docsis 3.0 modemjük, ha 120-as netet kapnak az a UPC-nek nem biznisz szerintem, ha meg 50Mbit-et adnak nekik, akkor az ügyfél morcos lesz.
,Azért próbálok jó magyar keresztény lenni és mindig megbocsájtani