Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
gyakorlatilag minden megváltozott, így a rossz, hogy egyáltalán tanulnom kellett, foglalkoznom vele, és még mindig van ami nem megy.

(pl az "új" kernellel nem indul a laptopom, nem megy az xrdp, pedig a vnc-t nagy nehezen sikerült jól beállítani, a wine repoból feltéve nem megy rendesen (32 és 64 bites kavarodások), egy éjszaka ment rá, hogy egy frissebb wine-t belefordítsak, a gnome 3-t nem tudom megszeretni, és még biztos sorolhatnám)A hatos Centos kiválóan teszi a dolgát az általam telepített szervereken mindenhol az van, nem akarok egyelőre áttérni. A baj, nyilván az, hogy nem látom még a hetes előnyét. Pont úgy vagyok vele mint a win7-tel, hogy tudom, nemsokára lejár a support, még biztonsági javításokat sem kap, de a win8 és a win10 se győzött meg, csak a (számomra) nyilvánvaló hátrányukat látom, akkor mire jó?
(persze kíváncsi vagyok ennek is a végére, mert ha jól tudom akkor a windows pc-k több, mint 50%-n még win7 fut, ezt nem biztos, hogy olyan könnyen leírják, mint az xp-t)A centos meg megy előre, várom hátha a 8-as tetszeni fog

Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi