- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Saját véleményem:
1. minimal-t akkor használok ha szervert rakok össze. Ott szeretem nulláról felhúzni a dolgokat és tényleg csak annyi legyen ami kell. Desktop/otthoni használatra GUI-s változat, de CentOS-t nem. Nagyon sok kényelmi dolog hiányzik, nem jó, lassan jönnek rá a releasek... asztalira én jobban szeretem a LinuxMint-et.
2. A 7.x-es verziók is csak vmi 3.x-es kernellel vannak. Meg kell nézni a támogatást. Többek között ezért sem szeretem asztali gépre a CentOS-t
3. ha jól van particionálva a grub tudja (én szeretem a grub-ot külön particióra tenni. particionáláskor kell csiálni egy particiót /boot csatolási ponttal)
4. passz, vmit nem jól csinálsz v a rootnak nincs irási joga oda, arra a file-ra.#782 Egy költői kérdés: És utána hogy szeretnéd elvégezni a munkádat?
BTW: Erre szoktam mondani parasztosan, hogy googli v cash...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest