Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ennyit még nem szívtam centos-el, már a medve is kérdezte, hogy biztos vadászni járok felé?
Tegnap SSD-t beletettem, előre feltettem a centos 7 telepitőt egy usb kulcsra, de az istennek nem tudtam rávenni, hogy sikeresen elinduljon a telepitő, elindult, majd várt, pár perc után pedig kidobta, hogy hiba, nincs / könyvtár.
kiirtam az iso-t egy dvd-re, onnan elindult a telepítő, de valami fájdalom lassan. Mivel csak egy rettenet karcos üres lemezt találtam otthon, igy a telepitőben sourcnak a mirror.centos.org-t adtam meg, gondoltam digi100-al 10 perc amig lejön a full 7giga iso, ez nem lehet szűk keresztmetszet. Telepit, utolsó lépcső a jelszó beállitás, user felvét. Egy óra múlva visszaülök a nóti elé, hát látom, még progress bár még mindig ott, semmi előre haladás. Kikapcs, kezdem előlről, hátha elnéztem valamit.. Újabb 2 óra, ránézek, megint ugyanott elakadva, de láttam, hogy HDD led néha fel felvillan, kattintgatok, kinomban a jelszó újbóli beállitásra, leokézom, ekkor hirtelen frissült, már a 950/1301 csomagnál tart.. Ah, akkor az előbb is lehet ment, a telepitő hibás. (persze alul a reklám képek váltogatták egymást.) Nagy nehezen restart.frissit, majd epel repo, elrepo, nvidia driver, MATE desktop, most már hasit...
60 fps videok, sima, nem szaggat, nincs cpu használat, király!!igen, de kell nekem a vlc, nux, vlc feltesz, nem figyelek, leszedi az ATI drivert is dependencynek..., reboot, csak fekete képernyő, de consolt azért kapok.. ATI driver leszed, persze vlc is uninst, majd nvidia leszed, visszatesz, újból van x. Elrepo letilt, vlc install, érdekes, most felmegy.
Skype is kell, felteszem, ok, utolsó reboot alvás előtt (ekkor már 3 óra elmúlt..), és ......... ugyanaz mint ubuntuval, lassú, két mag állandóan 50% körül, az egész gép emiatt lassú.
Boot 45mp a login ablakig, utána még vagy fél perc mire firefox is elindul, 60 fps video, hát bakker, 5-10mp kimerevedik, majd minden mag 80% felett.Mi lehet a baj? Skype rak fel valamit (van dependency bőven), skyperól le tudok mondani, vagy vlc?
Egyik sem fut, nem indul el látszólag semmi..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest